Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alexandru Sinea, DSP Alba: Nu vrem ca Alba Iulia să ajungă o „Cealaltă Capitală” a gunoaielor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Sinea, DSP Alba: Nu vrem ca Alba Iulia să ajungă o „Cealaltă Capitală” a gunoaielor

Problema colectării deșeurilor devine tot mai stringentă în municipiul Alba Iulia, pe zi ce trece, cetățenii fiind nemulțumiți de faptul că gunoaile rămân mult timp neridicate. Invitat joi la Radio Unirea FM, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a vorbit despre această problematică și despre implicarea instituției pe care o conduce în rezolvarea acesteia.

„Nu putem să stăm pe margine și să ne uităm cum această problemă devine una de sănătate publică. Am văzut cu toții acele puncte de colectare care erau la un moment dat pline. DSP Alba a acționat întotdeauna și va acționa în continuare în interesul cetățeanului și o să ducem la îndeplinire toate atribuțiile pe care legea ni le conferă”, a declarat Alexandru Sinea la Radio Unirea FM.

CITEȘTE ȘI: RER VEST & RETIM, o nouă AMENDĂ, la Sebeș: A fost sancționat pentru neridicarea deșeurilor din Parcul Arini

Vorbind despre ce măsuri ar trebui să ia Direcția de Sănătate Publică Alba pentru a stopa această chestiune a gunoaielor care rămân neridicate, Sinea a spus că, deși scopul nu este amenda, nu poți da doar avertismente când observi că neajunsurile continuă.

„Nu este o stare de normalitate, totuși suntem în anul 2022 și trebuie să avem cât de cât o stare de decență, care presupune o ridicare la timp a gunoiului. Nu vrem să vedem un oraș ca Alba Iulia, care este un oraș frumos, să ajungă o „Cealaltă Capitală” a gunoaielor. Așa ceva nu se va întâmpla, cel puțin cât timp voi activa în Direcția de Sănătate Publică Alba”, a spus directorul DSP Alba.

CITEȘTE ȘI: PROTEST al angajaților RER VEST & RETIM de la Tărtăria: „Asta e o firmă de tot râsul”

„Putem aplica sancțiuni ori de câte ori este nevoie, scopul nu este să amendăm, ci să vedem orașul curat. O amendă nu o să rezolve niciodata această problemă, dar atunci când vezi că o problemă trenează nu mai poți da avertisment. Ne dorim un oraș curat și nu vom ezita să luăm măsurile legale ori de câte ori va fi nevoie”, a mai declarat Sinea.

CITEȘTE ȘI: Gunoierii de la RER VEST-RETIM, așteptați cu „plugușorul” pe o stradă din Alba Iulia, de 4 zile: „Azi este 1 ianuarie, sacii așteaptă”

Alexandru Sinea a dat asigurări că atâta timp cât va activa în această instituție, Direcția de Sănătate Publică Alba nu va permita ca Alba Iulia să ajungă cunoscută ca o „Cealaltă Capitală” a gunoaielor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea