Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, mesaj pentru persoanele sceptice de existența COVID-19: ,,Virusul există și îi afectează pe cei dragi nouă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a postat un mesaj, pe pagina de socializare Facebook, în care avertizează populația în legătură cu pericolele pandemiei actuale, în contextul în care ea este ignorată de o parte a populației, care nu crede în existența COVID-19

,,Virusul există și de cele mai multe ori îi afectează pe cei dragi nouă
Există încă, din păcate, prea mulți oameni care nu cred în existența Covid19, ori care nu sunt convinși de gravitatea acestei pandemii. Diverse teorii conspiraționiste ori mesaje rostogolite în mediul online încearcă să pună la îndoială realitatea și situația gravă prin care trecem.

În spatele cifrelor și datelor statistice pe care noi, cei de la DSP, precum și celelalte instituții publice le transmitem se află oameni. Fiecare cifră alocată unui nou caz de infectare ori deces are în spate un om, o mamă, o bunică, o rudă sau un prieten.

Simplul fapt că unii dintre noi nu am contractat încă virusul ori nu avem o cunoștință apropiată ori rudă care să-l fi contractat, nu înseamnă că acesta nu există ori că nu se poate manifesta în mod dur, cu efecte devastatoare pentru persoana respectivă ori familia ei.
Mai departe de sistemul sanitar, aflat sub o imensă presiune în această perioadă, trebuie să ne gândim la noi și la cei apropiați. Trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă.

În urmă cu doar câteva zile, atât mama cât și mătușa unui bun prieten nouă, domnul Titus Biro de la ANTEL, companie care a susținut în mod constant eforturile noastre în lupta cu pandemia, încă din primele zile ale acesteia, au decedat răpuse de Covid 19. Îi transmit sincere condoleanțe, atât din partea mea cât și a tuturor colegilor de la DSP Alba.
Mulți, prea mulți dintre noi ne credem invincibili în fața acestei pandemii, până în momentul în care nu mai suntem.

Vă rog pe toți să luăm în serios acest virus, să respectăm cu strictețe regulile și măsurile sanitare și de igienă precum și regulile de distanțare socială ori restricțiile impuse de autorități.
Putem, împreună, să diminuăm efectele acestei pandemii, să trecem cu bine prin ea, înainte ca fiecare dintre noi, ori cineva drag nouă, să fie afectat ori răpus de acest virus.

Încă o dată, condoleanțe domnului Titus Biro și familiei și, vă rog din suflet, să înțelegem și să respectăm regulile sanitare și de distanțare socială precum și măsurile cerute de către cadrele medicale și specialiștii din domeniul sanitar. Să fim sănătoși.” A declarat Alexandru Sinea în postarea sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea