Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Alexandru Pelici, noul antrenor al CSM Unirea Alba Iulia! Tehnicianul timișorean îi preia pe „alb-negri” din noiembrie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Antrenorul Alexandru Pelici a acceptat provocarea venită de la divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia și va fi noul antrenor principal al albaiulienilor, încă din următoarele săptămâni!!!

O extraordinară mutare făcută de CSM Unirea Alba Iulia în această perioadă, aducerea unui antrenor de calibru care are la activ 3 promovări în Liga 1!!! Pelici și-a dat acordul de principiu, iar săptămâna viitoare urmează să fie parafată înțelegerea.

Cel mai important lucru este că acesta va prelua gruparea „alb-negrilor” încă din acest an, probabil din jurul datei de 1 noiembrie.

O mutare extraordinară pentru CSM Unirea Alba Iulia, care l-a convins pe reputatul antrenor să pregătească, în premieră, o echipă de Liga a 3-a, dar cel mai important fapt este că Pelici va prelua echipa încă din acest an!

Pelici s-a întâlnit la finele săptămânii anterioare cu oficialii albaiulieni pentru discuții preliminare și în principiu le-a transmis acestora că le va oferi un răspuns în cursul acestei săptămâni. În cele din urmă, tehnicianul bănățean se arată deschis unei colaborări, fapt care ar activa, în premieră în carieră, la nivelul celei de-a treia scene fotbalistice.

Faptul că a fost liber de contract după despărțirea de FC Argeș, unde a activat doar 4 etape în această vară, a însemnat prilejul potrivit pentru conducătorii uniriști să-l abordeze pe Pelici, considerat varianta ideală pentru banca tehnică. În consecință, au așteptat ca antrenorul să se decidă, preferând să continue cu interimatul instalat după despărțirea de Stelian Gherman. Venirea lui Pelici reprezintă evenimentul anului în fotbalul din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea