Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Alexandru Macinic este pasionat de actorie şi a practicat înot de performanţă timp de 11 ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Macinic participă la Balul Bobocilor 2013 de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia pentru că nu a avut această ocazie când a fost în clasa a 9-a, la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Timp de 11 ani a practicat înot la bazinul olimpic şi a renunţat la performanţă din cauza închiderii. Are totuşi atestat şi poate continua ca şi antrenor. O altă mare pasiune a lui Alexandru este actoria, dar a ratat perioada de înscriere la Bucureşti. Acum este student la administrarea afacerilor  şi îşi doreşte, ca pe viitor să aibă propria afacere, în Oraşul Marii Uniri. Actorii lui preferaţi sunt celebrii Nicolas Cage şi Mr. Bean.

Alexandru se caracterizează ca fiind egoist, orgolios, amabil sociabil şi calm. Îi place distracţia, iar mai multe despre el puteţi alfa la bal, sau după, când îl veţi cunoaşte mai bine. Are 1,82 şi 86 de kilograme.

Dacă îţi place Alexandru Macinic apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=700]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE DE PASTELE ORTODOX 2023. URARI și FELICITARI frumoase de Învierea Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE FERICIT ORTODOX 2024 • MESAJE de PASTE • URARI de PASTE • FELICITARI de PASTE ziarulunirea.ro vă oferă o colecție a celor mai frumoase urări și felicitări de Învierea Domnului: MESAJE DE PASTE Învierea Domnului să-ți umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase și inima de iubire! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea