Rămâi conectat

Sport

Alexandru Giurgiu pleacă de la CS Ocna Mureș! Mijlocașul, curtat insistent de CSM Unirea Alba Iulia și CSU Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Alexandru Giurgiu (30 de ani) va pleca în această iarnă de la CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei 9 din Liga 3. Va fi o pierdere extrem de grea pentru planurile antrenorului Dan Roman, ce-l considera pe mijlocaș o piesă indispensabilă, un profesionist din toate punctele de vedere. Iar Giurgiu este unul dintre cei mai doriți jucători din Alba în acest moment, având pe masă două oferte clare de la CS Municipal Unirea Alba Iulia și CS Universitatea Alba Iulia, după ce și Unirea Ungheni l-a curtat, dar fotbalistul a declinat politicos oferta.

“Sper ca oficialii de la Ocna Mureș să îmi înțeleagă punctul de vedere, deși sunt sub contract până în vară. Vreau să stau mai mult acasă, lângă fetiță. Încă nu am luat o hotărâre, sunt deschis la discuții și o să optez pentru formația care mă dorește mai mult”, a comentat Alexandru Giurgiu.

*Al. Giurgiu și I. Grozav, spre CSM Unirea Alba Iulia!

 Fotbalistul de picior stâng a și anunțat conducătorii grupării din orașul salin în privința intențiilor sale, iar o decizie o va lua după sărbătorile de final de an. Purtător al banderolei de căpitan al “alb-albaștrilor”, Giurgiu a evoluat un an de zile la CS Ocna Mureș, unde a ajuns în iarna trecută, după ce s-a despărțit de Unirea Alba Iulia din pricina problemelor financiare. De altfel, “alb-negrii” au avut mult de tras până în vară, întrucât fotbalistul și-a solicitat restanțele, iar AFC Unirea 1924 Alba Iulia a ajuns la o depunctare de 20 de puncte și din cauza memoriilor depuse la FRF de Giurgiu (alături de cele ale lui Bicheși și Adam). În sezonul petrecut în tricoul “Sodei dragă” Giurgiu a avut evoluții apreciate, cu goluri spectaculoase, în momentele-cheie, cum ar fi cele din Cupa României, cu Unirea Ungheni (când a trimis jocul în prelungiri cu o execuție magistrală) și Chindia Târgoviște (reușită din penalty), sau dubla de poveste cu Sănătatea Cluj (gol de la centrul terenului). De altfel, ex-uniristul și-a trecut în cont 5 reușite în eșalonul terț în primăvara trecută, alte 4 în acest sezon, plus încă 3 în competiția “KO”. În acest context, menționăm că CSM Unirea Alba Iulia vrea să-l readucă și pe apărătorul Ionuț Grozav de la Metalurgistul Cugir, care nu se opune plecării acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea