Rămâi conectat

Sport

Alex Pelici ţine pumnii Unirii în jocul cu ACU Arad

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fostul tehnician al Unirii, Alexandru Pelici este alături de FC Unirea în tentativa de evitare a retrogradării. „Şi acum, ca şi în tur, cu un ochi râd, iar cu celelalt plâng, după ce am învins echipa din Alba. M-ar durea însă sufletul dacă Unirea n-ar învinge în meciul capital cu ACU Arad. Unirea este o echipă ce poate creşte, are jucători tineri şi talentaţi, m-a încântat Nicuşor Stanciu, dar e nevoie de răbdare”, a afirmat Alex, ce l-a avut în trecut antrenor pe Gabi Stan la CSM Reşiţa. „Mă aşteptam la un joc greu, ştiam că Unirea îşi va vinde scump pielea. În actul secund mi-a fost teamă că am putea fi egalaţi, dintr-o fază fixă sau o greşeală individuală. Noi ne-am jucat cu ocaziile, am ratat enorm, într-un meci în care ne-am creat cele mai multe oportunităţi din acest campionat”, a conchis Pelici. FC Unirea a ajuns pe ultimul loc al clasamentului real, la egalitate de puncte cu ACU Arad, adversara de sâmbătă!
lGabi Stan: „Jocul a fost echilibrat” (n.r. – ??!)
„În prima repriză am fost moi, adversarul ne-a suprins prin angajament. Ştiam că pentru Voinţa este suficient să marcheze un gol pentru a juca aşa cum îi convine. Meciul a fost echilibrat, n-am avut ocazii reale, am ajuns la poartă, am avut situaţii, dar fără convingere. Pascal s-a dovedit omul meciului, dar dacă înscriam, nu ne băteau”, a declarat Gabi Stan. Însă după modul cum s-au derulat ostilităţile, afirmaţiile contrariante ale tehnicianului unirist se potrivesc precum nuca-n perete (parcă se raporta la alt joc), câtă vreme Sibiu a ratat copios în actul secund, iar după raportul real de forţe un scor firesc ar fi fost 3 sau 4-0, un eşec umilitor. Pascal a apărat senzaţional, a făcut un meci mare, a limitat proporţiile scorului, iar Unirea nu şi-a creat nicio ocazie serioasă, n-a existat în ofensivă (raportul şuturilor 21-4, pe poartă 11-1)! „E foarte dificil, lumea a crezut la Alba că dacă am câştigat două jocuri s-a încheiat campionatul. Contează atmosfera, jucătorii încearcă dar nu ştiu câţi pot mai mult. Confruntarea cu ACU a devenit foarte importantă, este o adevărată finală”, a conchis „Gabelo”.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea