Alertă de coronavirus într-un județ de lângă Alba. Este vorba despre o stewardesă care ar fi intrat în contact cu două colege infectate

Alertă de coronavirus într-un județ de lângă Alba. Este vorba despre o stewardesă care ar fi intrat în contact cu două colege infectate

Pilot unei aeronave care a venit din Polonia și a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca, a anunțat turnul de control că are un posibil infectat cu coronavirus, la bordul avionului. Este vorba despre o stewardesă care nu are simptome, dar e speriată.

Potrivit informațiilor, respectiva stewardesă, care a anunțat că a intrat în contact cu două colege infectate, a fost luată din avion și dusă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, cu „izoleta”.

O cursă de linie Varşovia – Cluj a aterizat în urmă cu puţin timp pe aeroportul din Cluj Napoca şi pe aeroport e alertă maximă. Stewardesa a anunţat comandantul aeronavei în timpul zborului asupra posibilităţii de a fi infectată. Avionul companiei LOT a aterizat la Cluj şi toţi pasagerii sunt ţinuţi pe pistă, în aeronovă.

Direcţia de Sănătate Publică Cluj a trimis pe pistă mai multe echipe de medici, care vor ura la bordul aeronavei şi vor evalua toţi pasagerii şi personalul de la bord.

Pilotul a anunţat turnul de control că are la bord o posibilă persoană infectată cu coronavirus. Este vorba despre o stewardesă care nu prezintă simptome, dar a intrat în contact cu două colege care sunt purtătoare confirmate ale virusului.

Sursa: observator.tv

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...