Rămâi conectat

Actualitate

Alertă de coronavirus într-un județ de lângă Alba. Este vorba despre o stewardesă care ar fi intrat în contact cu două colege infectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alertă de coronavirus într-un județ de lângă Alba. Este vorba despre o stewardesă care ar fi intrat în contact cu două colege infectate

Pilot unei aeronave care a venit din Polonia și a aterizat pe aeroportul din Cluj-Napoca, a anunțat turnul de control că are un posibil infectat cu coronavirus, la bordul avionului. Este vorba despre o stewardesă care nu are simptome, dar e speriată.

Potrivit informațiilor, respectiva stewardesă, care a anunțat că a intrat în contact cu două colege infectate, a fost luată din avion și dusă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, cu „izoleta”.

O cursă de linie Varşovia – Cluj a aterizat în urmă cu puţin timp pe aeroportul din Cluj Napoca şi pe aeroport e alertă maximă. Stewardesa a anunţat comandantul aeronavei în timpul zborului asupra posibilităţii de a fi infectată. Avionul companiei LOT a aterizat la Cluj şi toţi pasagerii sunt ţinuţi pe pistă, în aeronovă.

Direcţia de Sănătate Publică Cluj a trimis pe pistă mai multe echipe de medici, care vor ura la bordul aeronavei şi vor evalua toţi pasagerii şi personalul de la bord.

Pilotul a anunţat turnul de control că are la bord o posibilă persoană infectată cu coronavirus. Este vorba despre o stewardesă care nu prezintă simptome, dar a intrat în contact cu două colege care sunt purtătoare confirmate ale virusului.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea