Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegerile interne din PNL Alba, aduc primele rezultate la nivelul organizațiilor comunale. Urmează orașele și județul

Bogdan Presecan

Publicat

în

În PNL Alba a avut loc prima rundă a alegerilor interne care va stabili în final conducerea partidului la nivelul județului pentru următorii 4 ani. În cadrul unei conferințe de presă, Florin Roman – purtătorul de cuvânt al organizației PNL Alba, a anunțat primele rezultate din localitățile unde au fost finalizate alegerile, respectiv numele noilor președinți ai organizațiilor comunale.

Acesta a mai precizat precizând că în următoarele două luni vor avea loc alegeri la nivelul organizațiilor orășenești, municipale și în final pentru conducerea partidului la nivel județean.

Astfel, la Blandiana președintele organizației comunale a fost ales primarul comunei, liberalul Nicolae Gherman. În legătură cu Gherman, al cărui nume este implicat într-un dosar penal, purtătorul de cuvânt al PNL Alba a ținut să sublinieze că  are susținerea totală a partidului.

Vizavi de cele apărute în presă, îl susținem total pe domnul primar Nicolae Gherman. Din punctul nostru de vedere acesta nu are absolut niciun fel de implicare în cea ce înseamnă acel dosar penal. De altfel din declarațiile celor care au fost prezenți acolo rezultă clar că omul nu a făcut decât să încerce să calmeze lucrurile și nicidecum să obstrucționeze pe cineva. Credem că astfel de informații trebuie gestionate de cei care dau drumul către presă într-un mod mult mai conștient”, a declarat Florin Roman.

La Pianu de Jos președinte al organizației comunale PNL este domnul Ioan Marius Dobra, în comuna Săliște a fost ales primarul Emil Aurel Stănilă, la Șibot viceprimarul Dacian Herlea, iar la Vințu de Jos, membrii organizației l-au votat pe primarul Vlad Gheorghe.

Roman a mai anunțat și calendarul alegerilor ce vor avea loc în această săptămână. Astfel, urmează alegeri pentru desemnarea președintelui organizației municipale a PNL Cugir (aici singurul candidat înscris în cursă este primarul Cugirului Adrian Teban), și  vor fi finalizate alegerile în zona Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli

Unirea Ziarul

Publicat

în

Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli      În contextul în care opoziția strigă mai tare decât oricine, având senzația că dreptatea aparține celui care o măsoară în decibeli, liniștea dezbaterii despre comasare ar trebui să provină din forța argumentelor. Dacă suntem sinceri cu noi și înțelegem realitatea socială pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea