Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alegerile europarlamentare se anunţă a fi un dezastru pentru PSD: Liviu Dragnea ar putea anunţa retragerea de la guvernare (surse)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerile europarlamentare ar putea fi un dezastru pentru PSD: Liviu Dragnea ar putea anunţa retragerea de la guvernare (surse).

Alegerile europarlamentare se anunţă a fi un dezastru pentru PSD. Principalul partid de guvernare se îndreaptă spre un scor de sub 30%, iar voturile din diaspora ar putea să-i „fure” şi prima poziţie.

În aceste condiţii, surse politice au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că Liviu Dragnea ia în calcul varianta ca, după închiderea urnelor, să iasă într-o conferinţă de presă şi să anunţe retragerea PSD de la guvernare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea