Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alegeri parlamentare | Teodor Atanasiu: un senator trebuie să se lupte pentru rezolvarea problemelor oamenilor pe care îi reprezintă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalul Teodor Atanasiu, candidat USL pentru Senatul României, spune că un parlamentar are obligaţia ca, pe lângă activitatea legislativă, să se lupte pentru rezolvarea problemelor oamenilor pe care îi reprezintă.
„Am constatat că cetăţenii vor de la un parlamentar nu numai legi ci şi să se implice activ şi în rezolvarea problemelor locale: drumuri, alimentări cu apă şi canalizare. Un parlamentar are obligaţia să se lupte pentru rezolvarea problemelor oamenilor pe care îi reprezintă”, spune Atanasiu.
Teodor Atanasiu s-a întâlnit în ultimele zile cu localnicii din zona Munţilor Apuseni dar şi din comunele din zona Alba Iulia – Teiuş, iar în urma solicitării acestora a făcut o serie de demersuri la Guvern pentru ca administraţiile locale să fie sprijinite pentru rezolvarea unor probleme locale.
O veste importantă pe care o poate da Teodor Atanasiu locuitorilor din Apuseni este faptul că DN 74 şi DN 75 vor intra în reparaţii în 2013 cu un an mai devreme decât erau programate după ce Guvernul a înţeles, în urma demersului parlamentarului liberal, că aceste rute sunt foarte importante pentru oamenii din zonă.
De asemenea, Teodor Atanasiu şi primarul liberal al comunei Galda de Jos, Romulus Raica, au făcut demersuri şi au găsit fondurile necesare pentru alimentarea cu apă a localităţii Benic. Săptămâna viitoare vor începe lucrările pentru alimentarea cu apă a localităţii, iar în primăvară vor începe lucrările de canalizare.
De asemenea, în urma intervenţiei deputatului Teodor Atanasiu, la Cricău va începe săptămâna viitoare un program important de pietruire a unor drumuri din localitate.
Un alt demers al parlamentarului liberal, de această dată la Ministerul Transporturilor, s-a finalizat cu includerea în investiţiile de anul viitor a lucrărilor de realizare a două sensuri giratorii în Alba, unul la ieşire din Galda de Jos în drumul naţional şi altul în zona Trei Poduri, între Alba Iulia – Vinţu de Jos.
„Un parlamentar trebuie să se aplece la problemele oamenilor pe care îi reprezintă şi să se implice activ în rezolvarea acestora. Cred că un parlamentar poate şi trebuie să deschidă uşile ministerelor pentru a aduce bani în judeţul Alba”, a mai spus Teodor Atanasiu – candidat USL pentru Senatul României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea