Ziarul Unirea

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.3 Deputați Cugir – Zlatna

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.3 Deputați Cugir – Zlatna

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

ELIT

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.3 (Cugir – Zlatna), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Ioan Fulea (ARD): este interpret de muzică populară și consilier județean. – asociat și director general Oirom SRL, preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Culturale Obârşia, la Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România şi membru fondator al Asociaţiei Culturale ”Românaşii” din Cluj-Napoca. Deține 756 mp de teren intravilan în comuna Chinteni din județul Cluj (cumpărat în 2007) și 6.500 mp de teren agricol în comuna Meteș (cumpărat în 2008). Are o casă de 290 mp în Alba Iulia, construită în anul 2006 și două autoturisme – (Ranger, fabricat în anul 2001 şi Renault, fabricat în 2006), un ATV şi o motocicletă Suzuki, fabricată în 1998. Alte bunuri de valoare deținute sunt: un contrabas estimat la 3000 de euro, un violoncel cu valoarea de 1.500 de euro, trei viori de 1000 de euro și bijuterii în valoare de 1.500 de euro (cumpărate în anul 2011). Are depozite bancare în valoare totală de 49.465 de lei și 12.700 de lei investiți la Asociaţia Culturală Obârşia și credite de 31.000 de euro, cu scadența în 2026. În ultimul an a obținut venituri personale în valoare totală de 49.349 de lei (din activitatea de consilier judeţean, salariu de la „Oirom” SRL și drepturi de autor).

*Dan Coriolan Simedru (USL): fost prefect de Alba, fost director la OIR POSDRU. Deține împreună cu soția o suprafață totală de 139.158 mp de teren (intravilan, agricol, și forestier), obținute prin moștenire și cumpărare, o casă de 126 mp în Alba Iulia (moștenire) și un apartament de 65 mp (cumpărat în 1996). Are două autoturisme: un Peugeot fabricat în 2002 și un alt Opel fabricat în 2006. Are depozite în bănci în valoare totală de 86.000 de și 7000 de euro și un credit de 4.000 de euro scadent în anul 2026. În anul 2012 a vândut al treilea autoturism – Opel Frontera fabricat în anul 2002, obținând suma de 21.600 de lei. Potrivit ultimei declarații de avere, în ultimul an a avut venituri personale în valoare de 59.909 lei (din salariul de director la OIR POSDRU).

*Sorin Vasile (PP-DD): este consilier local în CL Cugir și administrator unic al firmei SC Sorox Construct SRL. Potrivit declarației de avere nu a avut niciun venit în ultimul an, nu deține terenuri și are, împreună cu soția, un apartament de 47 mp în Cugir, cumpărat în 2001. Are două autoturisme – un Renault Master, fabricat în anul 2003 și un BMW 523i, fabricat în anul 1999. Singurul venit menționat în declarația de avere este suma de 504 lei (alocația copilului).

*Krisztian Kovats (UDMR): este expert la Agenția Domeniilor Statului și asociat la SC Wildlife Manager SRL și SC Euro Contexpert SRL. Deține terenuri agricole și intravilane în suprafață totală de 85.700 mp, un apartament (82 mp), două case cu spații comerciale (în total 342 mp) și o casă de vacanță (64 mp). A vândut în ultimul an un autoturism Suzuki în valoare de 5.500 de euro. Are depozite în bănci în valoare de 11.000 de euro și 33.000 de lei (fond de investiții) și nu are credite. Venitul personal din ultimul an a fost în total de 35.760 (din salariul de expert, și indemnizația de consilier local în Aiud) și de 43.097 lei (din chirie).

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

CUGIR C 3 noiembrie 2012 at 20:38

Greu sa spui pe cine sa votez….
Oare care dintre candidati vor sa ajunga in parlment
pt. a rezolva problemele cetatenilor ??????
Cind vad listele cu cine candideaza ma ia cu frisoane.

Comentariile sunt oprite