Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare Călin Potor: Clădim împreună politica bunului simţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Alegeri parlamentare 2012, judeţul Alba – Călin Potor, deputat USL de Alba.

Politica trebuie să fie făcută cu bun simţ, morali­tate şi în folosul oamenilor. Am mai spus-o şi o spun în continuare: nu poţi face politica cetăţeanului dacă nu ai în vedere părerile şi dorinţele acestuia. Politicienii nu trebuie să fie altceva decât cei care transmit mai departe, spre guvernanţi, dorinţele celor care i-au ales.
În momentul de faţă clasa politică are nevoie de schimbare, trebuie să-şi întoarcă faţa spre popor. Şi asta o face prin colaborarea politicienilor, nu prin războaiele declaraţiilor de presă sau ale apariţiilor televizate. Sunt adeptul ideii de a face front comun cu oricine vrea să lupte pentru binele românilor. A trecut vremea războaielor politice, a venit timpul să clădim împreună. Sunt tot mai convins, pe zi ce trece, că acesta este viitorul nostru al tuturor.
Dacă mai era nevoie de argumente că am dreptate în privinţa faptului că este timpul colaborării şi al conlucrării, am primit recent încă o dovadă.
Sute de oameni mi-au transmis în 12 noiembrie felicitări de ziua mea de naştere. De la miniştri până la oameni simpli, toţi au ţinut să îmi transmită gândurile lor bune şi urările de bine. Cei doi co-preşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, alături de miniştrii Eduard Hellvig, Rovana Plumb şi Mariana Câmpeanu, precum şi liderii judeţeni ai USL Alba, Teodor Atanasiu şi Ioan Dîrzu, au fost printre primii care m-au sunat să îmi transmită un călduros „La mulţi ani”. Au fost urmaţi de colegul meu din parlament Radu Coclici, deputat PSD în colegiul Aiud-Ocna Mureş, de zeci de colegi parlamentari din ţară, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman şi numeroşi primari de municipii, oraşe şi comune din întreg judeţul Alba. De asemenea am fost felicitat de colegii din PNL, PSD şi PC, cărora le mulţumesc din suflet.
Nu în ultimul rând am primit felicitări din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi a vicepreşedintelui Alin Cucui, gest care dovedeşte că oamenii politici, aflaţi în partide diferite pot avea oricând un dialog constructiv în favoarea cetăţenilor.
Nu în ultimul rând am primit urări de bine din partea sutelor de cetăţeni din colegiul meu, care au ţinut să îmi adreseze cele mai frumoase cuvinte cu putinţă şi să îmi dorească putere de muncă şi mult succes în următorii patru ani în Parlamentul României. La aceştia s-au adăugat alte sute de mesaje pe care le-am primit pe reţelele de socializare.
Vă mulţumesc tuturor. Urările şi gândurile voastre mă fac să cred în continuare că România mai are un viitor şi că a sosit momentul să clădim împreună!

CĂLIN POTOR, Deputat USL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea