Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA | Călin Potor: Construim împreună cu cetățenii !

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USL rămâne prima opţiune electorală pentru cetăţeni. M-am convins de acest lucru în campania electorală pentru parlamentare. Locuitorii din Alba Iulia, Berghin, Ciugud, Daia Română şi Ohaba, sunt încrezători că Uniunea Social Liberală poate şi va ţine cont de dorinţele lor şi le va face viaţa mai bună. Candidaţii USL sunt cea mai bună opţiune pentru alegerile din decembrie.
Românii au acum ocazia să facă o distincţie clară între politicienii care doar promit şi politicienii care au făcut ceva. Pentru că USL a făcut lucruri concrete în favoarea cetăţenilor, nu doar le-a promis marea cu sarea. Şi mă refer aici la reîntregirea salariilor şi a pensiilor. Pe viitor ne propunem să luăm măsuri care să vină în sprijinul tuturor, fie ei oameni simpli, oameni de afaceri sau angajaţi ai instituţiilor de stat.
Am discutat cu mii de oameni care mi-au spus că au încredere în măsurile propuse de USL pentru că s-au convins în aceste şase luni de guvernare că ne ţinem de cuvânt şi facem ceea ce am promis. Sunt foarte multe probleme cu care se confruntă cetăţenii. Mare parte din ele ţin de instituţii ale statului, de instituţiile deconcentrate pe care le are fiecare minister în teritoriu.
În calitate de parlamentar pot să le promit tuturor cetăţenilor că sesizările lor vor fi soluţionate în cel mai scurt timp. Pentru că Parlamentul României este cel care are atribuţii de control asupra guvernului şi a instituţiilor din subordinea lui, iar eu în calitate de parlamentar o să preiau toate nemulţumirile şi problemele cetăţenilor, pe care voi încerca să le soluţionez cât mai rapid cu putinţă. Românii se pot adresa, ca şi până acum, deputatului Călin Potor, pentru a semnala problemele cu care se confruntă în raport cu instituţiile statului: abuzuri, profesionalismul funcţionarilor, practic tot ce ţin de activitatea acestor instituţii în relaţia cu cetăţenii.
Ca dovadă a faptului că în acest mandat am fost în slujba cetăţenilor stau cele 400 de întrebări şi interpelări adresate Guvernului României, ministerelor, precum şi altor instituţii ale statului. Aceste întrebări şi interpelări au venit ca urmare a nemulţumirilor cetăţenilor. Aşa voi face şi în mandatul 2012-2016. Voi semnala toate nemulţumirile şi problemele oamenilor pentru ca instituţiile cu atribuţii să le remedieze. Nu e suficient să ştim că există o problemă, trebuie să şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a o rezolva.
Am încredere că România se află pe drumul cel bun. USL a demonstrat că are soluţii pentru ieşirea din criză şi pentru prosperitatea românilor. A sosit momentul ca problemele oamenilor să fie şi problemele politicienilor, iar acest lucru se va vedea clar la votul din 9 decembrie când USL va câştiga majoritatea voturilor. Pentru că noi construim împreună cu cetăţenii O ROMÂNIE PUTERNICĂ!
CĂLIN POTOR
Deputat USL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea