Ziarul Unirea

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA | Călin Potor: Construim împreună cu cetățenii !

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

USL rămâne prima opţiune electorală pentru cetăţeni. M-am convins de acest lucru în campania electorală pentru parlamentare. Locuitorii din Alba Iulia, Berghin, Ciugud, Daia Română şi Ohaba, sunt încrezători că Uniunea Social Liberală poate şi va ţine cont de dorinţele lor şi le va face viaţa mai bună. Candidaţii USL sunt cea mai bună opţiune pentru alegerile din decembrie.
Românii au acum ocazia să facă o distincţie clară între politicienii care doar promit şi politicienii care au făcut ceva. Pentru că USL a făcut lucruri concrete în favoarea cetăţenilor, nu doar le-a promis marea cu sarea. Şi mă refer aici la reîntregirea salariilor şi a pensiilor. Pe viitor ne propunem să luăm măsuri care să vină în sprijinul tuturor, fie ei oameni simpli, oameni de afaceri sau angajaţi ai instituţiilor de stat.
Am discutat cu mii de oameni care mi-au spus că au încredere în măsurile propuse de USL pentru că s-au convins în aceste şase luni de guvernare că ne ţinem de cuvânt şi facem ceea ce am promis. Sunt foarte multe probleme cu care se confruntă cetăţenii. Mare parte din ele ţin de instituţii ale statului, de instituţiile deconcentrate pe care le are fiecare minister în teritoriu.
În calitate de parlamentar pot să le promit tuturor cetăţenilor că sesizările lor vor fi soluţionate în cel mai scurt timp. Pentru că Parlamentul României este cel care are atribuţii de control asupra guvernului şi a instituţiilor din subordinea lui, iar eu în calitate de parlamentar o să preiau toate nemulţumirile şi problemele cetăţenilor, pe care voi încerca să le soluţionez cât mai rapid cu putinţă. Românii se pot adresa, ca şi până acum, deputatului Călin Potor, pentru a semnala problemele cu care se confruntă în raport cu instituţiile statului: abuzuri, profesionalismul funcţionarilor, practic tot ce ţin de activitatea acestor instituţii în relaţia cu cetăţenii.
Ca dovadă a faptului că în acest mandat am fost în slujba cetăţenilor stau cele 400 de întrebări şi interpelări adresate Guvernului României, ministerelor, precum şi altor instituţii ale statului. Aceste întrebări şi interpelări au venit ca urmare a nemulţumirilor cetăţenilor. Aşa voi face şi în mandatul 2012-2016. Voi semnala toate nemulţumirile şi problemele oamenilor pentru ca instituţiile cu atribuţii să le remedieze. Nu e suficient să ştim că există o problemă, trebuie să şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru a o rezolva.
Am încredere că România se află pe drumul cel bun. USL a demonstrat că are soluţii pentru ieşirea din criză şi pentru prosperitatea românilor. A sosit momentul ca problemele oamenilor să fie şi problemele politicienilor, iar acest lucru se va vedea clar la votul din 9 decembrie când USL va câştiga majoritatea voturilor. Pentru că noi construim împreună cu cetăţenii O ROMÂNIE PUTERNICĂ!
CĂLIN POTOR
Deputat USL de Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

Marinica 26 noiembrie 2012 at 20:49

Dottore vezi ca a ridicat Hava podu si cazi iara in sant. Dar de… esti obisnuit deja :)))))))))))

Aurelian 26 noiembrie 2012 at 22:13

Potorina daca ai de gand sa te apuci de constructii, sa stii ca nu gasesti decat posturi de necalificat, asa ca mai bine veziti tu de medicina ta, si punete bine cu popii, ca sa nu faca nazuri, cand imormanteaza ce ai omorat tu!

adi 26 noiembrie 2012 at 23:45

mic om si…. mai mic caracter

gicu 27 noiembrie 2012 at 9:19

CUM SA ALEGI UN ASEMENEA OM,CAND NICI OAMENII LUI NU-L VOR,D-LE POTOR IMI ESTE SILA SA VAD UN ASEMENEA OM CA DUMNEATA,FARA PIC DE RUSINE,FARA PIC DE ONOARE,EU M-AS DUCE SA NU MAI STIE NIMENI DE NIME DACA AS FI IN LOCUL DUMITALE,UMBLI DUPA FUSTE DE MICI DIMENSIUNI,APOI OAMENII DE LANGA D-STRA SANT DE DOI LEI,DOI BETIVI SI DOUA VAGABOANTE!!!!

Comentariile sunt oprite