Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016. Dragnea: Vom propune UNPR și ALDE acorduri de colaborare. Nu facem alianțe cu PNL sau MP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, că social-democrații vor propune acorduri de colaborare cu UNPR și ALDE în vederea alegerilor locale.

Dragnea08Acesta a precizat, apoi, că PSD nu va face alianțe electorale cu partidele conduse de Blaga și Gorghiu, respectiv Băsescu.

„Am decis azi că vom propune UNPR-ului un proiect de acord de colaborare care să dea posibilitatea tuturor organizațiilor PSD și respectiv UNPR ca, acolo unde consideră că este eficient pentru procesul electoral și se măresc șansele de câștig în alegeri, pot încheia alianțe electorale în condițiile pe care le consideră cele mai bune din punctul de vedere al șanselor de câștig. De asemenea, o să propunem un astfel de acord și colegilor din ALDE (…). Nu vom face alianțe electorale cu o altă formațiune politică. (…) Nu facem nici cu PNL-ul, nici cu PMP-ul, nu facem alianțe electorale decât ori cu UNPR, ori cu ALDE. Depinde de cum se înțeleg la nivel local”, a declarat Dragnea, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă a avut discuții pe această temă cu liderii UNPR și ALDE, președintele PSD a spus că a discutat cu ei la telefon înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD.

„Am avut o discuție destul de lungă la telefon și împreună am agreat acest tip de acord. Era firesc, înainte de a le propune colegilor mei, să am o discuție separată cu domnul Tăriceanu, cu domnul Daniel Constantin și separată cu domnul Gabriel Oprea”, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, după alegerile locale, PSD va discuta cu UNPR și despre colaborarea privind alegerile parlamentare, scrie Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea