Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Alegeri la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru funcția de rector

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadrele didactice și cercetătorii Universității „1 Decembrie 1918” cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și reprezentanții studenților din senatul universitar și consiliile facultăților sunt chemați pe 29 mai 2019, între orele 9.00 – 16.00, la referendumul privind stabilirea modalității de desemnare a rectorului UAB pentru mandatul 2020 – 2024.

Dezbaterile publice pentru informarea comunității academice asupra temei referendumului și implicațiile ce decurg din acestea, organizate de Biroul Electoral al universității, vor avea loc în zilele de 22 și 23 mai, de la ora 9.00, în Aula Magna.

Urnele vor fi amenajate în holul central al Amfiteatrului A9, iar angajații cu drept de vot vor trebuie să aleagă una din cele două opțiuni prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011: a) pe bază de concurs public, b) pe baza alegerilor generale, prin vot universal, direct, secret și egal.

Pentru a fi validat, la referendum trebuie să participe majoritatea simplă (50%+1) a persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele de votare. În cazul invalidării referendumului din 29 mai 2019, al doilea referendum va avea loc pe 5 iunie, în același loc și în același interval orar.

Desemnarea noului rector pentru un mandat de cel mult 4 ani va avea loc în perioada 1 ianuarie – 6 martie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea