Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Alegeri la Liceul Teoretic Teiuș: Bianca Popa și Carina Sîrbu, în conducerea Consiliului Elevilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Liceul Teoretic Teiuş s-au organizat alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Conform Regulamentului, atât preşedintele, cât și vicepreședintele, a fost ales pentru un an sau doi, prin vot secret, de elevii liceului. 

Au fost trei candidate pentru funcția de președinte și doi candidați pentru funcția de vicepreședinte. În liceu sunt 204 elevi, dintre care 172 au fost prezenţi ieri exprimându-și opțiunea. Un vot a fost anulat, 171 fiind valide. Alegerile elevilor au fost : președinte – Bianca Popa -clasa a X-a Real – 82 de voturi.  Sloganul ales de Bianca a fost : ”Rareori reușim după un plan care nu este al nostru. Așadar, hai să ne facem planul ȋmpreună! ”; vicepreședinte – Carina Sȋrbu – clasa a X-a Real- 118 voturi. Sloganul Carinei a fost: ”Sunt doar un om, dar sunt cineva; nu pot face totul, dar pot face ceva; nu voi refuza să fac acel lucru pe care pot să ȋl fac ” (Helen Keller).

Ceilalți candidați au obținut, pentru funcția de președinte: Alexandra Negru-53 voturi, Georgiana Corfuță-36 voturi, iar la funcția de vicepreședinte Dragoș Chitulea-53 voturi.

Comisia a fost formată din patru  membri ai Consiliului Elevilor- din liceu trei (Alexandra Pătrânjan, Luiza Bobăilă, Francisca Cernău), un supraveghetor de la Colegiul Naţional Titu Maiorescu din Aiud (Antonia Groza) şi un cadru didactic (prof. Nicoleta Cîmpean).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea