Rămâi conectat

Curier Județean

Alege viața: Peste 300 de amenzi, 27 de permise de conducere reținute și 47 de certificate retrase, în Alba, în cursul săptămânii trecute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 300 de amenzi, 27 de permise de conducere reținute și 47 de certificate retrase, de către polițiștii rutieri din județul Alba, în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în săptămâna precedentă.

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 300 de amenzi şi au reţinut 27 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în săptămâna precedentă.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 310 abateri de natură contravenţională, din care 70 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 12 au fost aplicate bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Au fost reţinute 27 de permise de conducere, din care 6 pentru alcool, retrase 47 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 7 infracţiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea