Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ALDE: De sărbători, ”magi” PDL din CJ Alba, la racolat de membri ALDE la Șibot, pentru a-i pune candidați, după ce actualul primar și-a pierdut funcția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că pedeliștii și-au trimis magii, în preajma sărbătorilor, în comuna Șibot, la președintele organizației locale, Dacian Herlea. El presupune că scopul a fost de a-l racola și a-l pune candidat la primărie, după ce actualul edil, Alin Tomuș, și-a pierdut funcția după ce a pierdut definitiv procesul cu ANI.

”Ce au făcut mai-marii pedeliști: și-au trimis magii, în preajma sărbătorilor, în comuna Șibot și l-au contactat pe președintele organizației ALDE Șibot, care e și vicepreședinte al ALDE Alba. Bineînțeles, într-o vizită de curtoazie, invitându-l la o discuție cu mai-marii județului. Vreau să precizez că magii respectivi sunt din Consiliul Județean, cine putea să-i trimită, bănuiți dumneavoastră… Deci, PNL-ul a intrat într-o criză. Ei văd și cunosc foarte bine pe posibilul candidat al ALDE pentru primărie, deoarece acesta a fost membru PNL de foarte mulți ani și a rămas liberal în continuare, adică a trecut alături de Călin Popescu Tăriceanu. Dânsul a fost foarte amabil și le-a spus că poate să aibă o discuție cu mai-marii Consiliului Județean, dar numai în prezența președintelui organizației ALDE Alba”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE susține că ne pregătim de alegeri la Șibot, fiind de părere că PNL trebuie să-și caute propriul candidat, fără probleme penale, ”așa cum toată ziua, bună-ziua, îi fac pe alții penali”

”PDL-ul a vrut să racoleze, așa cum sunt obișnuiți: sunt niște combinatori, nu știu când le vor ieși combinațiile acestea din cap. Suntem un partid mic în ascensiune și nu cred că e corect din partea lor să facă astfel de combinații”, a spus Ioan Lazăr.

Citește și Primarul din Șibot, Ilie Tomuș, a pierdut definitiv procesul de incompatibilitate și va rămâne fără funcție


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea