ALDE Alba și-a desemnat alți zece candidați la primăriile din județ

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

ALDE Alba și-a desemnat alți zece candidați pentru primăriile din județ, care s-au prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba despre primăriile din localitățile Ocna Mureș, Valea Lungă, Aiud, Cergău, Livezile, Noșlac, Bucium, Roșia Montană, Ciuruleasa și Sâncel.

ALDE Alba01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Răzvan Cornel, candidat la Ocna Mureș. Acesta a spus că vrea să candideze, în primul rând, pentru a crea noi locuri de muncă. ”Este foarte important acest lucru deoarece s-a înregistrat o scădere a numărului de cetățeni între cele două recensăminte. Așteptăm să facem treabă bună la Ocna Mureș, iar cetățenii să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Aldea Dan Florin, candidat pentru Primăria Valea Lungă. ”Principiile care ne conduc sunt: normalitate, bun-simț, transparență, profesionalism”.

Nicolae Țon candidează pentru funcția de primar al municipiului Aiud, unde spune că sunt probleme privind locurile de muncă și infrastructura. ”Obiectivul meu principal este crearea locurilor de muncă prin atragerea agenților economici, care să investească în Aiud. De 26 de ani nu a venit nimeni să investească în Aiud”, a spus Țon.

Bozoșan Ioan candidează la Cergău. ”Avem datoria fiecare dintre noi să ne implicăm în viața comunității, să încercăm să facem ceva bun pentru cetățenii cu care locuim. Am o experiență ca primar de patru ani, fiind ales în mandatul 2004-2008 (PUR)”.

Brad Rareș Virgil candidează pentru comuna Livezile. ”Este nevoie de o schimbare în comuna Livezile, de multă muncă, oamenii au nevoie de ajutor, de locuri de muncă, într-o zonă care duce lipsă de așa ceva. E nevoie de asfaltarea drumurilor publice și canalizare”.

Zilaghi Florin Claudiu candidează la Primăria Noșlac. ”Din punctul meu de vedere, cel mai important aspect ar trebui să fie dezvoltarea societății: infrastructură, dezvoltare culturală, dezvoltare economică prin crearea de noi locuri de muncă. Sperăm ca odată ce schimbăm o mentalitate să schimbăm modul de viață și traiul de la satele românești”.

Jurca Gheorghe candidează la Bucium. ”Mă consider o persoană potrivită pentru a candida. Programul îl vom discuta în campanie”.

Morariu Vasile candidează la Roșia Montană. ”Nu lucrez, am animale și o gospodărie. Sunt consilier de patru ani și candidez pentru că am văzut că la Roșia Montană s-ar putea face și altceva decât proiectul minier. Posibil cu UNESCO, posibil un parc industrial”.

Bexa Beniamin candidează la Ciuruleasa. ”Cred că pot să îndrept lucrurile, să fac mai mult și să fiu în folosul cetățeanului”.

Mihaela Pușcă este candidatul ALDE la Primăria Sâncel. ”Administrez o afacere de familie din 2001, deci trebuie să fac sacrificii pentru a candida. Consider că ajunge să așteptăm să facă cineva ceva pentru noi, trebuie să luăm atitudine”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Jeny din Lancram 31 martie 2016 at 13:53

Lipseste Alde Feneser !La poluatul Sebes…

Jenatu' din Lancram 31 martie 2016 at 15:07

Lipsesc altii cu desavarsire si vor lipsi si de acum incolo cand vine vorba de aerul de Sebes.
Pana una alta Feneser e cel mai virulent si mai infipt si avand in vederea ca activitatea lui la Prefectura, foarte foarte buna si apreciata (in calitate de Prefect al judetului Alba) confirma faptul ca va avea o prioritate de grad „0” in rezolvarea acestui deziderat.

SUCCESC DOMNULE FENESER SI SUCCES TUTUTROR CANDIDATILOR ALDE !!

George 31 martie 2016 at 16:42

Buna ziua. Cred ca ati gresit numele candidatului de la primaria Ocna Mures. Este Razvan Cornel Marcu. Cum sa scrieti doar doua prenume, fara numele de familie???

Ion 31 martie 2016 at 19:13

Buna ziua,
domnule Bozosan, de ce nu v-ati implicat mai mult cand ati fost primar?
Ne spuneti ca aveti experienta acumulata in cei 4 ani cat ati fost primar. Ca ati inceput proiecte, iar o parte le-ati si terminat.
Va rog sa comparati dumneavoastra ce ati facut, si ce s-a facut de cand nu mai sunteti dumneavoastra primar.
Cred ca acestei comune (Cergau) ii este mai bine fara dumneavostra!
Dupa parerea mea si apropiatii dumneavoastra cred asta, din moment ce o sa candideze impotriva dumneavostra.

gheorghita 31 martie 2016 at 22:27

Mult succes ALDE . Va doresc sa invingeti mafia politica a acestui judet (PDL transformat in PNL)

Albaiulean 1 aprilie 2016 at 13:09

Sa va mancati banii in campanie,caci numai asa va iese din cap fuga dupa ciolan.Multi doresc sa ne conduca,dar oare ce ne dau ca sa-i votam… de minciuni ne este plin podul.Dupa ce a iesit,,tartor,,nu mai baga pe nimeni in seama si nici nu mai dau mana cu cei ce i-au votat.Asta da multumire,dar candati la alte mese….d-lor din ALDE.DE ABIA ASTEPTAM CLIPA VOTARILOR SA VA PEDEPSIM PE UNII AROGANTI SI MINCINOSI…..!

Adi 1 aprilie 2016 at 21:35

Pentru Dan Aldea. Felicitari ca te-ai inscris in aceasta cursa! Sigur vei reusi fiindca ai calitatile unui primar corect si cinstit, fara a pune pe primul plan interesele personale.

carmen 2 aprilie 2016 at 11:45

Dar s-ar putea sa piarda din cauza ECHIPEI – incepand cu Dorin- ingamfati, lipsiti de modestie, cum se spune in popor ,, ca ei nu-i nimeni”- au impresia ca sunt prea destepti pentru Valea Lunga

Comentariile sunt oprite