Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Albaiulianul Ioan Ștef i-a umplut de invidie pe pescarii americani: știucă de 99 cm, capturată pe lacul Michigan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Domnul Ioan Ștef locuiește în Alba Iulia de zeci de ani și este cunoscut de vecini ca fiind un om extrem de liniștit, un familist convins care a trudit din greu de dimineața până seara și are parte de trei copii minunați dintre care doi au posibilitatea să-i ofere vacanțe fabuloase în America, acolo unde sunt stabiliți ei.

Și-a crescut copiii într-o dragoste de Dumnezeu exemplară și cred că acesta l-a răsplătit pentru asta cu tot ce-și poate dori mai mult un om: să-și vadă copiii fericiți. De câte ori se întoarce acasă, este extrem de entuziasmat și plin de povești desprinse parcă din cărțile de aventuri cu Tom Sawyer.

De această dată povestea este despre o știucă uriașă, pescuită undeva în sudul lacului Michigan. Această captură a fost un record personal, dar domnul Ștef promite ca la anul se va autodepăși prin mult efort, răbdare și perseverență.

Știuca a măsurat 99 cm și a fost prinsă cu un vobler de culoare verde, marca „hot’n tot-madflash”, molineta marca”mitchell”, bățul marca „Shakespeare”.

Realmente, toată lumea pescarilor din Alba Iulia e bulversată de captura domnului Ștef. Unii chiar și-au pus undițele în debara și au declarat ca nu mai merg la pescuit niciodată, alții s-au ambiționat, și-au luat concedii și au plecat în Deltă. Cu siguranță și printre pescarii americani au fost ”victime” care la vederea capturii au hotărât să se lase de ”meserie”.

Mircea TRIFU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea