Albaiulianul Florin Ilie şi-a găsit echipă, fundaşul a semnat cu divizionara secundă CS Mioveni

Fundaşul albaiulian Florin Ilie şi-a găsit echipa, apărătorul central lansat de Unirea Alba Iulia semnând cu CS Mioveni, divizionara secundă clasată pe locul al 9-lea la finele anului trecut, deşi a fost curtat şi de ASU Poli Timişoara, pregătită de aiudeanul Bogdan Andone.

Liber de contract după ce în luna septembrie s-a despărţit de ASA Tg. Mureş, la care a ajuns în vară după ce a retrogradat din Liga 1 cu Pandurii Tg. Jiu, Ilie s-a pregătit în această perioadă cu divizionara terţă Performanţa Ighiu.

Florin Ilie, alături de Nicolae Stanciu a făcut parte din lotul naţional al României Under 19, ce a participat la Europenele din 2011, găzduite de ţara noastră.

Divizionara secundă din Argeș a ajuns la un acord cu doi jucători este vorba de Florin Ilie și Alexandru Neagu , aceștia reziliindu-și contractele cu ASA Târgu-Mureș.

Florin Ilie este fundaș, are 25 de ani, și s-a născut la Alba Iulia. Ilie a mai jucat la Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea şi Pandurii Tg. Jiu, având și 26 de meciuri și două goluri în Liga 1.

Alexandru Neagu are 24 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și este originar din Pitești, el făcând junioratul la FC Argeș.Neagu mai evoluat și la alte grupări din țară, precum și la Real Murcia. Cei doi sunt impresariați de Bogdan Apostu ( foto, centru, alături de cei doi jucători).

Foto: Arges-sport.ro

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...