Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Andrei Nana va concura în Finlanda la Endurance 24H și va încerca să alerge 220 de kilometri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Andrei Nana va concura, în 25 februarie, în Finlanda, la Endurance 24H, scopul său fiind acela de a alerga 220 de kilometri.

”Este o competiție internaționala. 17 tari sunt reprezentate inclusiv prin participarea japonezei Sumie Inagaki care deține recordul mondial de 48 ore”, a spus Andrei Nana.

El a adăugat că între participanți sunt cel puțin 20 de atleți care au reușit să alerge peste 200 de kilometri în proba de 24 de ore.

”Competiția este considerata Campionatul National neoficial al Finlandei, si de obicei are cei mai buni atleți din tarile Scandinave. Personal eu o sa mă focalizez pe 220km dar e greu de prognosticat daca voi ajunge acolo. Mă simt bine dar antrenamentul a avut de suferit in ultima luna din cauza unor calatorii pe care a trebuit sa le fac”, a mai spus sportivul.

Recordul său este de 204,4 kilometri, anul trecut, în Franța.

Andrei Nana este un atlet român, originar din Alba Iulia, care participă constant la competiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea