Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianca Miriam Bulgaru, eliminată din calificările turneului de la Roland Garros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tenismena Miriam Bulgaru (CSM Unirea Alba Iulia) a fost eliminată în turul 2 al calificărilor de la Openul Franței. În al doilea meci susținut pe zgura de la Roland Garros, albaiulianca a fost învinsă de  favorita 26, Kayla Day (23 ani, SUA, 138 WTA), scor 4-6, 1-6, partidă ce a durat o oră și 40 de minute. Iarăși o confruntare în premieră pentru sportiva din Cetatea Marii Uniri, care a pus probleme în finalul setului inaugural

În primul set, Miriam a condus o singură dată (1-0), debutând cu un break, însă nu a reușit să-și câștige serviciul. Tenismena din USA a replicat cu un „rebreak”, s-a distanțat la 3-1, iar apoi scorul a devenit 3-3. Sarabanda pierderii propriului serviciu a continuat de ambele părți, Karla Day a realizat până la final 4 „break”-uri, Bulgaru și-a trecut în cont alte 3, momentul cheie fiind la 4-5, când Miriam a cedat game-ul, iarăși, pe propriul serviciu, după ce a salvat prima minge de set a adversarei și a avut în două rânduri avantaj și șansa de a face 5-5!

Setul secund a debutat iar cu un break al româncei, care însă nu s-a mai regăsit și a pierdut următoarele 6 game-uri (în 3 dintre acestea cedându-și serviciul).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oponenta din turul următor va fi Elina Avanesyan (20 de ani, Rusia, nr. 15 pe tabloul calificărilor, 134 WTA), care a învins-o pe Lesley Pattinama Kerkhove (Olanda, 31 de ani, 207 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-3, iar câștigătarea va intra pe tabloul principal.

Miriam a obținut victoria în primul tur al calificărilor puternicului turneu de tenis de la Roland Garros, fază a competiției în care a ajuns în premieră. Sportiva din Alba Iulia a învins-o în trei seturi pe Ekaterina Makarova (Rusia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea