Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Albaiulianca Mădălina Buftea, locul 2 la finala concursului Miss World 2013 România

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mădălina Buftea (foto centru), în vârstă de 19 ani din Alba Iulia, a cîștigat un merituos loc 2 la finala concursului Miss World 2013 România, desfășurat ieri seară la în Club Ambasad’Or Otopeni și la care au participat 14 dintre cele mai frumoase românce din țară.

Câștigătoarea copetiției a fost desemnată Andreea Chiru, de 20 de ani, din Brăila, și va reprezenta România în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe – Miss World 2013 – care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

Frumusețea Mădălinei a fost recunoscută și apreciată de juriul format din persoane publice, reprezentanţi ai sponsorilor şi ai organizatorilor, printre aceştia numărându-se Nicuşor Stan, preşedinte Ambasad’Or, şi Nicoleta Luciu, Miss World România 1999.

Concursul Miss World este clasat între cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore din punct de vedere al prestigiului, importanţei şi amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World, fiind considerate cele mai importante competiţii de frumuseţe la nivel mondial.

„Suntem 14 fete în cantonament la Bucureşti care am devenit bune prietene. Sunt foarte emoţionată şi în acelaşi timp încântată că am ajuns până aici. Juriul va decide care este cea mai bună, iar cea mai bună va câştiga. Vreau să mulţumesc pe această cale părinţilor care m-au susţinut”,  declara Mădălina cu o zi înainte de concurs, pentru ziarul Unirea.

Absolventă a Colegiului Naţional “Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia este acum studentă la Universitatea Hyperion din Bucureşti la Facultatea de Jurnalism. În timpul liber, frumoasa albaiuliancă se relaxează în oraş, la terase, dar una dintre pasiunile ei este sportul, care a ajutat-o să se menţină în formă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea