Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Albaiulian ridicat de mascaţi pentru că viola şi ţinea sechestrată o fată cu afecţiuni psihice. Bărbatul a mai stat aproape 20 de ani închis pentru crimă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia a fost ridicat în forţă vineri, 16 martie, din locuinţa sa de pe strada Încoronării, de mai mulţi mascaţi şi poliţiştii de investigaţii criminale.

Potrivit Poliţiei, acesta ţinea sechestrată şi abuza sexual o tânără de 25 de ani, din judeţul Alba, cu tulburări psihice. Bărbatul a fost eliberat din închisoare anul trecut, după ce a ispăşit o pedeapsă de aproape 20 de ani pentru că a violat şi ucis o femeie.

Vineri,  16 martie, la orele 19.00, un cetăţean a sesizat poliţiştii în legătură cu faptul că la domiciliul unei cunoştinţe din Alba Iulia, s-ar afla sechestrată o tânără. La scurt timp la adresa respectivă s-au deplasat poliţiştii SPIR, care  l-au identificat pe M.I., de 55 de ani şi pe o tânără în vârstă de 25 de ani. Odată ce femeia a văzut oamenii legii în casă s-a plâns acestora că a fost ameninţată şi constrânsă să întreţină cu M.I. raporturi sexuale. Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor poliţişti au constatat că vineri 16 martie, tânăra, care suferă de afecţiuni psihice, a fost invitată la o cafea în locuinţa lui M.I. unde,  a rămas până la intervenţia poliţiştilor. În acest timp bărbatul a ameninţat-o şi a supus-o la perversiuni sexuale.

Sâmbătă, 17 martie, pe numele lui M.I. Poliţia a emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, instanţa emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Datorită faptului că victima suferă de afecţiuni psihice, împreună cu reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia, a fost luată măsura internării acesteia la un spital de psihiatrie unde urmează să-i fie acordată asistenţă psihologică de specialitate.

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea