Albaiulian de 21 de ani reținut pentru furt dintr-un bar – A sustras 1.400 de lei dintr-un sertar

Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat, cu operativitate, pe un tânăr din Alba Iulia, bănuit de săvârşirea unei fapte de furt. Acesta ar fi profitat de neatenţia angajatei unui bar şi ar fi sustras suma de 1.400 de lei.

La data de 3 august 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către administratorul unui local public din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în data de 27 iulie 2018, din incinta localului a fost sustrasă suma de 1.400 de lei.

INFORMARE COVID-19

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, a rezultat faptul că bănuit de comiterea furtului este un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, care ar fi profitat de neatenţia angajatei localului şi ar fi sustras, dintr-un sertar, suma de bani.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...