Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Mall se va EXTINDE cu încă 3000 de metri. Câți bani merg în fiecare lună către administrația locală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Mall se va bucura în curând de o serie de lucrări de extindere care ar aduce peste 3.000 de noi metri pătrați. De asemenea, s-a cerut renegocierea contractului de asociere pe care aceasta o are cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Firma care administrează complexul comercial plătea până acum administrației locale minim 2.000 de euro pe lună, adică 24.000 de euro pe an sau 1% din profit.

De asemenea, odată cu demersurile de a crește suprafața construită cu încă 3.192 de metri pătrați suplimentari, Alba Mall a cerut și modificarea sumei de bani percepută, oferindu-se astfel să plătească proporțional suma minimă de 28.472 de euro.

Această extindere a complexului se va realiza pe partea de nord, iar suprafața construită a Alba Mall va ajunge astfel de la 17.132 de metri pătrați, cât este în prezent, la 20.324.

În urmă cu doi ani, consilierii locali din Alba Iulia au aprobat extinderea centrului comercial Alba Mall, precum și amenajarea unui sens giratoriu şi creşterea numărului de locuri de parcare în această locaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea