Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Mall s-a aliniat standardelor centrelor comerciale occidentale. Fumatul este interzis în zona de Food Courts

Dragoş Suciu

Publicat

în

fumat interzis Alba Mall01Cel puţin din punct de vedere teoretic Centrul Comercial Alba Mall s-a aliniat standardelor centrelor comerciale occidentale, fumatul fiind interzis din 1 ianuarie 2014, în zona de Food Courts.

Fumătorii îşi pot lua însă porţia de nicotină în spaţiile special amenajate, în cafenele închise şi în cafeneaua suspendată din mijlocul centrului comercial. De la 1 ianuarie 2014, pe stâlpii din zona în care se serveşte mâncare au fost lipite însemne cu fumatul interzis.

Chiar dacă de pe mese lipsesc scrumierele legea este făcută pentru a fi încălcată după cum am putut vedea şi astăzi, dar această măsură este un prim pas spre normalitate.

[nggallery id=987]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea