Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Alba Iulia va găzdui Cupa României la șah în 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Municipiul Alba Iulia tinde sa devina un reper important pe harta competitiilor sahiste nationale. Dupa ce in acest an orasul Marii Uniri a fost gazda primei editii a Openului International de Sah al Romaniei, competitie gazduita de Hotel Transilvania in perioada 16-23 martie 2016 si la care au participat sportivi din 10 tari, iata ca anul viitor aduce noi competitii sahiste majore la Alba Iulia.

hotel transilvaniaDe curand Consiliul Director al Federatiei Romane de Sah a aprobat oferta Asociatiei Judetene de Sah Alba de organizare, in premiera, a Cupei Romaniei la Alba Iulia in perioada 19-21 mai 2017. Aceasta competitie de sah rapid se desfasoara pe echipe formate din 4 jucatori plus rezerve si atrage la start cele mai puternice cluburi de sah din Romania, fiind a doua ca importanta in calendarul competitional national dupa Superliga Nationala pe echipe. Va fi o buna ocazie pentru sahistii cluburilor din judetul Alba sa intalneasca fata in fata mari maestri internationali din topul mondial, care reprezinta AEM Luxten Timisoara, CSM Baia Mare, Medicina Timisoara,  Politehnica Iasi, Vados Arad, Universitatea de Vest Timisoara, Clubul Central de Sah Bucuresti, CSM Bucuresti si alte cluburi de elita din Romania.

Nu este insa singura competitie sahista importanta care va fi gazduita in 2017 de municipiul Alba Iulia. In urma organizarii impecabile a primei editii a Openului International de Sah al Romaniei de anul trecut, Federatia Romana de Sah a decis sa continue parteneriatul cu Consiliul Judetean Alba si Hotel Transilvania, editia a doua a acestui puternic open international urmand sa se desfasoare tot la Alba Iulia in perioada 12-19 mai 2017. Organizatorii spera ca in acest an sa atraga la turneu participanti din peste 15 tari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Performanța Ighiu – FC Lopadea Nouă 32-0, un scor de Cartea recordurilor!!! Rezultat incredibil în Liga 4!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a reușit un rezultat incredibil în etapa a 26-a în Liga 4, victorie cu 32-0 (11-0) cu „lanterna roșie” FC Lopadea Nouă! Un scor de Cartea Recordurilor, în jocul de la Cricău, un rezultat care va rămâne ca record al fotbalului din Alba, după evenimentele din 1989! Vizitatorii s-au prezentat cu numai 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea