Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia spune NU – ACTA!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă 11 februarie, la ora 17.00, în faţa hotelului Cetate din Alba Iulia are loc un Flash Mob, o acţiune de protest inedită, în premieră pentru Alba Iulia, împotriva acordului ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) care în ultima perioadă a provocat un scandal internaţional şi care se referă la adoptarea unor legi prin care s-ar permite incălcarea gravă a vieţii private a utilizatorilor de Internet.

11 februarie este o zi în care astfel de proteste vor avea loc în toată Europa (Franţa, Germania, Belgia, Anglia, România, samd) şi în toată ţara noastră (Cluj, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Râmnicu Vâlcea). Acţiunea a fost promovată masiv pe reţelele de socializare, în special Facebook, iar la Flash Mob-ul din Alba Iulia şi-au anunţat deja participarea în jur 1000 de persoane.

Flash Mob-ul este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită, în semn de protest sau pentru a atrage atenţia asupra unei situaţii, pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. (B.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea