Rămâi conectat

Cultură Educație

Alba Iulia: Spectacol artistic susţinut de talentele Palatului Copiilor la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

În această seară, pe scena din holul central de la Alba Mall a avut loc un spectacol literar-muzical-coregrafic care a reunit cei mai talentaţi elevi ai cercurilor Palatului Copiilor din Alba Iulia, condus de prof. dr. Dumitru Mălin, unii dintre micii artişti debutând abia acum pe scenă, la numai 7 – 8 anişori. 

 Programul a cuprins muzică folk, cu elevii pregătiţi de prof. Daniel Avram, muzică uşoară, readucând în actualitate melodii deosebite, care au trezit nostalgii în rândul publicului cunoscător („E ziua ta, mămico”, „O lume minunată”, „Popa Nan”, „Andrii Popa”, „Reaprindeţi candela”, Cântec pentru Charlie Chaplin”, „M-am îndrăgostit numai de ea” etc.). De remarcat faptul că Paul Cutinici a interpretat şi o melodie scrisă de Daniel Avram („Jertfa lupului alb”), iar Karla Dăian a cântat propria ei creaţie, pe versuri de Mihai Eminescu.  Spectatorii au mai putut vedea recitări de poezii, sceneta umoristică „La telefon”, cu  Miruna Coman, parodia „Romeo şi Julieta”, o fetiţă din ciclul primar care se arată de pe acum un real talent actoricesc, recital de pian cu Antonio Godici,  dans modern şi popular, majorete, recital de şansonete susţinut de Victor Geogean şi Daniel Avram, cantautor care a încântat audienţa şi cu un recital folk, alături de fiul său, Dan. Au urcat pe scenă Miruna Coman, Ana Maria Țiplea, Mara Cîrlea, Mihail Hașegan, Ioana Oprean, Dan Bădoiu, Codruța Costea, Raluca Herman, surorile Larisa şi Carmen Leș, Paul Cutinici, dar şi deja consacraţii Karla Dăian, Damaris Leș, Șerban Goşa şi Laura Todică,  eleva Delia Stoia anunţând în ultimul moment că nu mai poate participa din motive obiective. De asemenea, au putut fi vizionate expoziţiile de desene, pictură, icoane pe sticlă şi alte obiecte realizate de elevi, sub îndrumarea profesorilor de la Palatul Copiilor. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Felicitări!

Robert GHERGU

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea