Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alba Iulia găzduiește ”Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți”, între 5 și 7 decembrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Între 5-7 decembrie 2013, la Alba Iulia se desfășoară cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți” (IPIFF 8), eveniment organizat de Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Primăriei Alba Iulia.

Timp de trei zile publicul din municipiu va avea ocazia să vizioneze ultimele premiere ale producătorilor de film independent, filme de lung și scurt metraj.

”Încă de la prima ediție din 2006, Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți a urmărit promovarea filmului românesc și a identității și personalității producătorului de film. Organizat la început în Constanța, Mamaia, iar apoi în București, începnd din acest an festivalul își propune să devină un eveniment cultural itinerant, care să aducă filmul românesc în cele mai importante orașe ale țării”, spun organizatorii.

IPIFF 8 își propune să ofere o experiență culturală unică în domeniul cinematografiei, aducnd în fața spectatorilor producții realizate prin eforturi proprii ale producătorilor, fără ajutor financiar din partea Centrului Național al Cinematografiei.

Proiecțiile vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia în prezența producătorilor și realizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea