Rămâi conectat

Sport

Alba Iulia City Race – informații utile. Au mai rămas două zile! Înscrie-te și tu la maraton!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că mai este foarte puțin până pe 14 martie 2015 când veți alerga la Alba Iulia City Race, vă prezentăm o sinteză cu toate lucrurile importante pe care trebuie să le știți despre eveniment.

Alba Iulia city race 2015

Validarea participării și ridicarea kitului de concurs pentru Semimaraton/Cros/ Kids Race se face de către participanți personal vineri 13 martie 2015 între orele 16-23 și sâmbătă 14 martie 2015 între orele 7:00 – 9:00 la Centrul Militar Județean în zonă Porții a 3-a a Cetății Alba Carolina (vezi hartă cu zonă de start/sosire). Copii pot fi înscriși de părinți și până la oră 13.00 în ziua concursului.

Suntețu rugați să veniți cu declarațiile de participare printate și completate pentru a economisi timp și pentru a evită aglomerația la ridicarea kitului.

Pe hartă zonei start/sosire va invităm să vizualizați zonele de parcare, toalete, vestiare, centrul de validări, zona cu standurile expoziționale ale partenerilor și sponsorilor concursului.

Sâmbătă la oră startului se anunța 8-10 grade și soare, mizăm deci pe vreme bună, dar pentru că mai sunt totuși câteva zile până la concurs și unele lucruri se pot schimbă, vă invităm să participați la ședința tehnică care va avea loc vineri seară de la oră 20.00 în amfiteatrul Universității 1 Decembrie 1918 pentru a afla ultimele noutăți.

Tot la ședința tehnică va avea loc lansarea proiectului TeamRun.ro by Radu C. Milea, Marius V. Ionescu și Mihai Șerban.

Startul competiției se va da din Piață Cetății (fostă Custoza) sâmbătă 14 martie 2015, ora 10.00 simultan pentru alergătorii de la Semimaraton și Cros.  Startul copiilor va avea loc la oră 14.00, iar la ora 16.00 va avea loc festivitatea de premiere pe scena amplasată în apropierea statuii lui Mihai Viteazu din Piață Cetății.

În zona de start/sosire veți găsi la finalul cursei spațiul principal de revitalizare unde veți găsi apă, energizante, fructe, dulciuri și, mulțumită sponsorilor nostri câte un Ciuc Radler pentru toți participanții de peste 21 ani, dar și un bidon de lapte proaspăt Zuzu. harta city race Alba Iulia

Nu ratați, de asemenea, oportunitatea de a îl vedea pe ambasadorul Alba Iulia City Race, Marian Oprea, la prima sa apariție publică după medalia de bronz de la Camptionatul European de Atletism Indoor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea