Rămâi conectat

Curier Județean

Alba Iulia: A accidentat un copil și a fugit ca un laș. Polițiștii l-au prins la Micești

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident auto s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 17.15, pe strada Samuel Micu din Alba Iulia. Șoferul unui autoturism marca Dacia 1310, înmatriculat în Alba, a accidentat un copil și a fugit de la locul faptei.

Victima a suferit răni ușoare, nefiind necesară internarea sa în spital.

Polițiștii s-au mișcat cu maximă operativitate iar autorul accidentului a fost identificat în trafic, în zona cartieului Micești. Acesta riscă acum ani grei de închisoare pentru comiterea infracțiunii de fugă de la locul accidentului în urma căruia au rezultat victime omenești.

UPDATE IPJ Alba: Miercuri, pe strada Samuel Micu din Alba Iulia, B.P.O., de 30 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, l-a surprins şi accidentat pe un minor în vârstă de 10 ani, din Alba Iulia, care a ieşit în fugă din curtea unui imobil şi s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului minorul a suferit leziuni corporale uşoare însă conducătorul auto a părăsit locul faptei şi a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe raza municipiului, în circa 30 de minute de la comiterea accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea