Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba depășește pragul de 100 de DECESE provocate de COVID-19: Încă un bărbat și 3 femei, cu multiple afecțiuni au murit din cauza coronavirusului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate la nivelul județului Alba, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre un bărbat și trei femei, cu multiple afecțiuni.

DECES 98: Bărbat, 77 de ani, din Valea Lungă, internat 26 septembrie la Spitalul Blaj. A decedat în 16 octombrie. Pacientul suferea de multiple afecțiuni: pneumonie acută virală, insuficiență respiratorie acută, diabet tip II.

DECES 99: Femeie, 74 de ani, din Aiud, confirmată în data de 12 octombrie 2020, a refuzat internarea la CPU Aiud și decedată în 16 octombrie 2020. Pacienta suferea de multiple afecțiuni: CIC, hipertensiune arterială.

DECES 100: Femeie, 80 de ani, din Cricău, confirmată în data de 11 octombrie 2020, internată la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și decedată în 16 octombrie 2020. Pacienta suferea de multiple afecțiuni: insuficienșă renală cronică, insuficiență cardiacă, atrofie cerebrală, hidrocefalie.

DECES 101: Femeie, 72 de ani, din Alba Iulia, confirmată în data de 27 septembrie 2020, internată la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud, transferată la SJU Alba Iulia în 13 octombrie și decedată în 17 octombrie 2020. Pacienta suferea de multiple afecțiuni: AVC ischemic sechelar vertebrobazilar parietal dreapta, parapareză sechelară, atrofie cerebrală, demență mixtă, hipertensiune arterială.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea