ALBA: 146 de şoferi au fost surprinşi circulând cu viteză peste limita legală, iar 15 au rămas fără permis

La data de 03.02.2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe principalele artere rutiere ale judeţului, o acţiune ce a avut drept scop, prevenirea accidentelor, în special a celor datorate vitezei excesive.

La acţiune au participat poliţiştii rutieri ce au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră, iar aparatele de măsurare a vitezei din dotarea inspectoratului au fost amplasate în locurile identificate cu risc de producere a accidentelor datorate vitezei excesive.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 146 de conducători auto care au condus cu viteză peste limita prevăzută de lege.

Alţi 110 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru încălcarea altor norme legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 15 permise de conducere, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi depăşire neregulamentară şi a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 43.440 lei.

”Stimaţi conducători auto! Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România”, transmite reprezentantul IPJ Alba. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...