Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Al treilea jaf asupra locuinţei i-a adus unui cugirean moartea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri dimineaţă, într-o casă din cartierul Suseni din Cugir a fost descoperit un bărbat de 63 de ani, în stare de inconştienţă. Cugireanul, Ioan Nae, de 63 de ani, locuia singur. Un vecin a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. La spitalul din Cugir, bărbatul a ajuns la ora 11.30, în comă de gradul II, cu policontuzii la cap, la nas şi gură, suspiciuni de fractură de bază de craniu. A fost trimis de urgenţă la UPU Alba Iulia unde a murit la circa 10 minute de la intrarea în unitate. Se pare că bărbatul a fost înjunghiat într-un umăr.
Locuitorii din cartierul Suseni au intrat în panică aflând că vecinul lor, Ioan Nae, a fost bătut şi adus în stare de comă. Ulterior, teama s-a generalizat după ce acasă a ajuns şi vestea morţii acestuia. „Era un om cuminte, retras, respectuos, nu-mi pot imagina cine i-ar fi vrut răul” a spus o vecină. Ioan Nae era pensionar, acesta lucrând până acum câţiva ani la UM Cugir, uzina de jos. Deşi de-a lungul vieţii nu a reuşit să-şi încropească o familie, a avut noroc pe partea materială, datorită şi capacităţii sale intelectuale, dar şi a norocului, pe timpul lui Ceauşescu câştigând la Loto un autoturism Dacia 1300. Spre bătrâneţe şi-a cumpărat o casă în cartierul Suseni.
Se pare că victima şi-a petrecut week-end-ul trecut, mai exact sâmbăta, în Munţii Cugirului, în locul numit „Arieş”, în compania unor prieteni de familie. Potrivit unor surse neoficiale, locuinţa victimei ar fi fost călcată de două ori de potenţialii agresori ai acestuia. O dată, în cursul zilei de duminică, când i-au dispărut telefonul mobil şi alte electrocasnice şi încă o dată în noaptea de duminică spre luni, când au fost căutaţi banii din locuinţa victimei. Rămâne însă ca organele de anchetă să facă lumină în acest caz şi să stabilească filmul exact al tragediei.
„O echipă operativă, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetarea la faţa locului, iar în urma concluziilor formulate de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba şi a probelor obţinute cu ocazia cercetării, se va stabili încadrarea juridică a faptei. De asemenea, în cauză au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Când stațiile de monitorizare din județul Alba n-au fost stricate, măsurătorile au arătat că locuitorii au respirat un aer nepoluat, conform unui STAS din… 1987! Într-un raport privind activitatea pe anul 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Alba a prezentat Colegiului Prefectural în ședința din 24 aprilie calitatea factorilor de mediu în judeţul Alba în cursul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea