Rămâi conectat

Sport

Aiudeanul Cordea Andrei a fost desemnat tricolorul lunii august!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Cordea Andrei a fost desemnat tricolorul lunii august!

Cea mai frumoasă galerie din lume a votat pe www.peluzatricolora.ro, timp de o săptămână, tricolorul lunii august. Toți fanii au punctat și în concursul ”Suporterii anului” cu premii importante la final de an!

Au fost 4 fotbaliști nominalizați pentru trofeul din luna august, în urma prestațiilor de la club. Iată clasamentul final în care învingător a fost Andrei Cordea (FCSB):

Andrei Cordea 52,40% (10 puncte în clasamentul ”Tricolorul anului”)
Antonio Sefer 21,71% (6 puncte)
Valentin Mihăilă 13,49% (3 puncte)
Louis Munteanu 12,40%

Și utilizatorii de pe www.peluzatricolora.ro au punctat în urma votului pentru tricolorul lunii august. Fiecare vot a însemnat un punct, iar cei care l-au ales pe Andrei Cordea drept favorit au primit un punct extra. În data de 8 septembrie 2022 a avut loc tragerea la sorți a câștigătorului premiului de etapă, un voucher de 1000 RON pe magazin.frf.ro, dintre toți cei care au votat în această lună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea