Rămâi conectat

Sport

Aiudeanul Bogdan Andone face legea în Cipru cu Apollon Limassol: 5 victorii în play-off și 8 meciuri câștigate din 10!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bogdan Andone, antrenorul originar din Aiud, face legea în play-off-ul campionatului în Cipru, reușind cu Apollon Limassol a 5-a victorie în play-off-ul din First Division, a doua partidă la rând adjudecată.

În etapa a 33-a, Apollon a învins în deplasare pe Omonia Nicosia, scor 2-1 (0-1) și este, cu 59 de puncte, pe poziția a 5-a, la 3 „lungimi” de locul al 3-lea, ocupat de AEK Larnaca, care asigură calificarea în Conference League. În 14 mai este o nouă deplasare, la Aris Limassol, lider, cu 68 de puncte.

Apollon, deținătoarea titlului, a fost preluată de antrenorul din Alba la mijlocul lunii februarie și influența lui Andone a fost extraordinară, iar în acest moment, într-o ierarhie neoficială din play-off echipa sa este prima, cu 15 puncte în 7 întâlniri

 

Sub comanda sa, Apollon a reușit să câștige 8 din cele 10 partide disputate, o serie de senzație începută cu 5 succese la rând și calificarea în play-off, greu de anticipat în momentul instalării românului.
S-a înregistrat și un succes istoric în derby-ul Limassol-ului, meci extern câștigat după 5 ani în fieful rivalei.

Antrenorul aiudean Bogdan Andone (Apollon Limasol) a fost votat antrenorul lunii martie în Cipru, o distincție importantă pentru tehnicianul din Alba, care a revitalizat campioana Ciprului după ce a preluat-o la mijlocul lunii februarie! Reînvierea lui Apollon din ziua în care Bogdan Andone a stat pe banca tehnică, a adus o distincție și pentru tehnicianul român însuși, acesta fiind votat de antrenorii diviziei A drept „antrenorul lunii” pentru luna martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea