Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Bogdan Andone, demis de Apollon Limassol după două etape!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apollon Limassol a anunțat despărțirea de antrenorul Bogdan Andone, 48 de ani, originar din Aiud, după doar două meciuri scurse din noul sezon, rezultate de egalitate cu Othellos Athienou și Nea Salamis, de fiecare dată 1-1.

Antrenorul din Alba a plecat de la gruparea cipriotă după 6 luni de la preluarea formației, despărțirea fiind neașteptată în condițiile în care s-a ocupat de pregătirea estivală, de campania de achiziții și campionatul a început de doar două etape!

„Apollon anunță încetarea colaborării cu Bogdan Andone. Antrenorul român a preluat conducerea tehnică a echipei noastre în februarie 2023, având un bilanț de nouă victorii, două egaluri și patru înfrângeri în 15 meciuri. Mulțumim domnului Andone pentru contribuția adusă clubului și îi dorim mult succes atât pe plan personal, cât și în cariera profesională”, a comunicat aseară Apollon.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bogdan Andone a ajuns pe 11 februarie în insulă, Apollon Limassol l-a angajat cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat.

Șansele ca Apollon să mai prindă un loc în play-off erau minime, însă Andone a reușit să obțină performanța aceasta, echipa a câștigat toate cele trei meciuri care mai erau de jucat și a intrat în turneul pentru calificarea în cupele europene. Trupa din Limassol a mai câștigat și primele două jocuri din play-off, așa că Bogdan a avut, după instalare, o serie cu cinci victorii la rând! După alte 4 succese și 4 eșecuri în play-off, Apollon a încheiat campionatul pe 5, sub Aris, APOEL, AEK Larnaca și Pafos.

În noul sezon, Apollon a înregistrat două rezultate de egalitate, 1-1 cu Othellos Athienou și Nea Salamis.

sursa: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea