Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanul Bogdan Andone, amical cu Napoli și transfer de marcă: francezul Valbuena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul aiudean Bogdan Andone pregătește viitorul sezon la cârma formației cipriote Apollon Limassol printr-un cantonament în Slovacia. Antrenorul din Alba în vârstă de 48 de ani a a preluat Apollon în februarie, a terminat pe poziția a 5-a și a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani.

Apollon a disputat deja două jocuri de verificare, 5-0 cu Inter Bratislava și 1-1 cu Al Wasl (Emiratele Arabe Unite), mai are un joc test cu Pafos, în 6 august, iar apoi, în 11 august amicalul de lux cu Napoli, campioana Italiei, pe „Teofilo Patini” din Castel di Sangro. Un joc prevăzut cu o săptămână înaintea startului sezonului, în 19 august, pe teren propriu, cu Othellos Athienou.

În acelașt timp, Apollon a parafat un contract valabil un sezon cu Mathieu Valbuena, fostul internațional francez care în ultimele 4 sezoane a evoluat la Olympiakos Pireu. Clubul din Cipru a dezvăluit că cele două părți au ajuns la un acord verbal, dar după efectuarea vizitei medicale mijlocașul va zbura în Slovacia, unde Apollon Limassol își desfășoară cantonamentul de vară. Conform digisport.ro Valbuena are în palmares 10 trofee colective: 6 cu Marseille și 4 cu Olympiacos. De asemenea, mijlocașul ofensiv a adunat 52 de prezențe pentru selecționata Franței.  În total, de-a lungul carierei sale, Valbuena se poate lăuda cu 669 de meciuri, 86 de goluri și 156 assist-uri. A jucat pentru Marseille, Dinamo Moscova, Lyon, Fenerbahce și Olympiacos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Foto: Apollon Limassol


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea