Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Aiudeanul Benny Adegbuyi, la un pas de tragedie: Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Benny Adegbuyi, la un pas de tragedie: Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat

Benny Adegbuyi, luptătorul aiudean, a venit cu detalii referitor la accidentul în care a fost implicat, în cursul zilei de sâmbătă, 8 aprilie, pe autostrada A2.

„Salutare tuturor! Uneori trebuie să vin și cu vești mai puțin bune.

Ieri, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce EU circulam regulamentar pe banda 2.

Atenție, nu cu 200 km/h și nici soția mea nu era la volan, conform știrilor false care s-au propagat fără ca eu măcar să fiu întrebat.
Astfel, o mașină a schimbat brusc direcția în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o problemă la mână, care se va rezolva.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan, neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi. Vă mulțumesc tuturor pentru grijă și ne auzim cu vești bune în curând”, a transmis aiudeanul Benny Adegbuyi, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 28 APRILIE 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea