Rămâi conectat

Curier Județean

Aiudeanul Alexandru Brădăţan înarmat cu un topor, bate, fură şi distruge. Toate într-o singură zi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul „pericol public” este recidivist şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Ieri, 26 ianuarie poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de Alexandru Brădăţan., de 25 de ani, din Aiud care este cercetat penal pentru comiterea, în cursul zilei de joi, a mai multor infracţiuni.  Astfel, la ora 20.45, poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat de 25 de ani, din Aiud că, în timp ce se afla în incinta unui bar, Alexandru i-a sustras de pe masă un telefon mobil în valoare de 750 de lei.

Doar un sfert de oră mai târziu, Alexandru. a lovit, cu pumnii şi picioarele, un autoturism taxi, provocându-i avarii, iar pe conducătorul acestuia l-a agresat.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe tânăr, într-un bar iar cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost  găsit un topor. S-a stabilit faptul că, în seara aceleiaşi zile, în timp ce se afla într-un alt local public din Aiud, tânărul a provocat un scandal în timpul căruia i-a agresat pe barman şi pe o tânără ce se afla în local.

Alexandru Brădăţan a mai fost reţinut de Poliţie acum doi ani, pentru fapte similare

Acum tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, distrugere, lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al toporului în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejduii viaţa persoanelor.

 În cursul zilei de azi, 27 ianuarie acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea