Ziarul Unirea

Aiudeanul Alexandru Brădăţan înarmat cu un topor, bate, fură şi distruge. Toate într-o singură zi!

Tânărul „pericol public” este recidivist şi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Ieri, 26 ianuarie poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de Alexandru Brădăţan., de 25 de ani, din Aiud care este cercetat penal pentru comiterea, în cursul zilei de joi, a mai multor infracţiuni.  Astfel, la ora 20.45, poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat de 25 de ani, din Aiud că, în timp ce se afla în incinta unui bar, Alexandru i-a sustras de pe masă un telefon mobil în valoare de 750 de lei.

ELIT

Doar un sfert de oră mai târziu, Alexandru. a lovit, cu pumnii şi picioarele, un autoturism taxi, provocându-i avarii, iar pe conducătorul acestuia l-a agresat.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe tânăr, într-un bar iar cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost  găsit un topor. S-a stabilit faptul că, în seara aceleiaşi zile, în timp ce se afla într-un alt local public din Aiud, tânărul a provocat un scandal în timpul căruia i-a agresat pe barman şi pe o tânără ce se afla în local.

Alexandru Brădăţan a mai fost reţinut de Poliţie acum doi ani, pentru fapte similare

Acum tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, distrugere, lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al toporului în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejduii viaţa persoanelor.

 În cursul zilei de azi, 27 ianuarie acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă.

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

6 Comentarii

Razvan 28 ianuarie 2012 at 2:48

In primul rand Bradatan Alexandru n-are 25 de ani.Are 19.Face tot ce vrea in Aiudu` asta si de mic a fost un copil cu probleme si nimeni nu il inchide! Acuma a fost eliberat.Este strigator la cer ca politia nu face nimic in privinta lui! Toata lumea este ingrozita de baiatul asta. Si acuma mai nou umbla cu toporul dupa el! Probabil doar cand va omori pe careva se vor lua masuri. Deci.. in concluzie.. este din nou liber incepand din seara asta. Aveti grija daca va iasa in cale.. Pentru ca s-ar putea sa fiti urmatoarea victima!

Badia 30 ianuarie 2012 at 2:29

Tipul a luat-o putin … mai mult razna. Dupa cate bstiu eu, tatal lui a cazut cu gatul intr-o sticla in bar, si… a murit. La un exemplu de justitie de acela care s-a practicat atunci si se practica acum ce at-i vrea? Oricum, ceea ce a facut el este condamnabil. I-si merita soarta. Dar…

Razvan 30 ianuarie 2012 at 15:39

pai in final fiecare primeste ceea ce merita. din cate am inteles a fost arestat pentru ca a atras atentia „celor mai de sus” ca are 3 dosare si el este ink in libertate si o sa stea ceva timp in inchisoare. se mai scapa Aiudul de gunoaie de genul. pentru Corco si Uzzi: hahaha.. mergeti si sustineti-l. poate urmati si voi dupa el.. hahaha

corco si uzzi 30 ianuarie 2012 at 18:46

Hai spune-ne in fatza

me 31 ianuarie 2012 at 13:42

Kalman?va zice ceva?i-a omorat tatal acestui tanar, tanarul avea 6 ani, l-a distrus pe acest tanar deoarece a ramas profund marcat, iar acest Kalman e avocat, e liber, a condus fara permis, baut, accident, etc…. e liber si acum si asa va ramane, si normal ca acest tanar considera ca viata e nedreapta….chiar nu face nimeni o legatura?

CATUNEL 31 ianuarie 2012 at 16:38

acesta e adevarul gol golut dar nu multi cunosc aceasta povest
si mai RAZVAN daca ai ceva de zis spune-ne in fata daca ai coaie muistule
numai arunca comentarii aiurea pe net
ai noroc ca nu stiu cine esti ca nu ai mai apuca sa scri in viata ta vreun comentariu muistule

Comentariile sunt oprite