Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, încă un an la Baschet UAV Arad, sub comanda lui… Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andreea Fleșer, conducătorul de joc din Aiud, va mai continua încă un sezon în „galben-albastru”, la FCC Baschet UAV Arad, unde va fi antrenată de sârbul Miroslav Popov, cunoscut din perioada petrecută la CSU Alba Iulia.

Baschetbalista în vârstă de 24 de ani s-a format la Alba Iulia, la LPS Alba Iulia și CSU Alba Iulia, sub comanda regretatului Nicușor Marcu, în memoria antrenorului căruia se implică în organizarea turneelor din Cetatea Marii Uniri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Andreea a ajuns la începutul anului trecut la FCC Baschet UAV Arad, petrecând un an și jumătate la gruparea din vest. Sezonul precedent a fost vicecampioană, în acest an a luat bronzul și a disputat finala Cupei României.

Andreea Fleșer a mai jucat la CSM Constanța și Universitatea Cluj și va reprezenta România în această vară la Campionatul Universitar de Baschet Feminin, competiție care se va desfășura în Portugalia, la Aveiro, o participare în premieră pentru sportiva din Alba. Jucătoarea va evolua în tricolor pentru Universitatea din Pitești, prin departamentul Educație Fizică și Sport, aiudeanca fiind absolventă de master în Argeș (recent a susținut dizertația). Reunirea lotului se va produce în 17 iulie, iar deplasarea se va face în 22 iulie pentru competiția universitară ce va dura până în 30 iulie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea