Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Agra’s Alba: Vom dezvolta cu 2 milioane de euro un spaţiu de producţie pentru preparate ready meal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de meze­luri Agra’s din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stîncel, a încheiat anul trecut cu afaceri mai mari 4,2%, iar pentru anul acesta aşteaptă un avans cuprins între 4,5% şi 5%,  potrivit oficialilor com­paniei.

Categoria de ready meal (mâncare gata preparată) depăşeşte anual vânzări de 100 de milioane de lei.

„Se schimbă obiceiurile culinare, lumea este tot mai grăbită, vrea mâncare gata gătită, pe care să o încălzează doar. Segmentul de „ready meal“ este în creştere, din februarie vrem să intrăm şi noi pe această piaţă”, a spus pentru ZF Dan Sărmăşan, preşedintele consiliului de administraţie al companiei, care controlează 50% din acţiunile Agra’s.

El spune că de luna aceasta compania are în plan să vândă în magazinele proprii şi alte reţele de magazine sarmale, chiftele, cărnaţi gătiţi, dar şi sortimente de hummus. Cârnaţii pentru grătar sunt unul dintre produsele principale ale companiei, aceştia generează 35%.

De asemenea, Agra’s Alba, va dezvolta cu 2 mil. euro, un spaţiu de producţie pentru preparate ready meal.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea