Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CS Ocna Mureș, în 17 august, în primul tur al Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două divizionare terțe din Alba, AFC Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș, vor susține primul meci din nou sezon miercuri, 17 august, pe Stadionul “Cetate”, în cadrul primului tur al Cupei României Betano, competiție ce se dispută după un nou format.

Metalurgistul Cugir va intra în cursa două săptămâni mai târziu, în 31 august. În această fază s-au calificat cele 7 învingătoare din faza regională (între care ACS Tg. Mureş 1898 – Marosvásárhelyi SE 1898, ce a învins, scor 2-1, pe CSU Alba Iulia, în finala de la Cluj-Napoca) și 69 de echipe din Liga 3.

Colege în Seria a 9-a a celei de-a treia scene, cele două s-au înfruntat în 4 rânduri campionatul trecut, cu 3 victorii ocnamureșene (de două ori 3-1 acasă și 1-0 în deplasare) și un succes al “alb-negrilor” (1-0 în play-out). La debutul oficial al lui Dan Roman pe banca “Sodei dragă”, vizitatorii îl vor avea în formulă și pe fostul căpitan unirist Alexandru Giurgiu, ce care în acest an și-a solicitat drepturile restante, iar din cauza neplății acestora fosta sa echipă a fost penalizată cu 10 puncte (la care se mai adaugă încă 10 în cazurile Bicheși și Adam).

Alte jocuri din zonă: Jiul Petroșani – Pandurii Tg. Jiu, Sticla Arieșul Turda – Viitorul Cluj, Sănătatea Cluj – Minerul Ocna Dej, Sportul Șimleu Silvaniei – SCM Zalău, Avântul Reghin – Gloria Bistrița, ACS Tg. Mureș – Unirea Ungheni.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea