Rămâi conectat

Sport

AFC Unirea 1924 Alba Iulia a ajuns la minus 20 de puncte, din cauza datoriilor către Giurgiu, Bicheși și Adam!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AFC Unirea 1924 Alba Iulia așteaptă cu sufletul la gură ședința extraordinară din 9 august a Consiliului local al municipiului Alba Iulia pentru a fi preluată de autoritățile locale, dar în același timp este depunctată pe bandă rulantă de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, “alb-negrii” ajungând în această săptămână la o sancțiune drastică: minus 20 de puncte, din cauza datoriilor către Alexandru Giurgiu, Adrian Bicheși și… Ilie Adam, ultimul intrat pe listă!!!

Acum o lună, în 6 iulie, s-a anunțat prima sancțiune fiind scăzute 10 puncte (6 pentru Al. Giurgiu și 4 pentru Bicheși), iar în urmă cu două săptămâni s-au mai adăugat încă 4 puncte (câte două pentru fiecare reclamant), întrucât nu s-au stins restanțele.

Citește și: AFC Unirea 1924 Alba Iulia a ajuns la minus 14 puncte din cauza restanțelor către Al. Giurgiu și Bicheși!

La FRF, Unirea Alba Iulia primește lovitură după lovitură în această vară fierbinte și în același timp tensionată. Miercuri, 3 august, în ședința Comisiei de Disciplină și Etică s-a decis ca pentru “creditorii” Nicu-Alexandru Giurgiu și Adrian Claudiu Bicheși să se aplice sancțiunea depunctării cu 2 puncte pentru perioada 17-31 iulie, cu un nou termen, în 17 august, pentru a se evita în continuare depunctarea și excluderea.

*Vin la rând Sinescu și V. Codrea

La Ilie Adrian Adam s-a acordat un termen în 10 august, dictându-se o depunctare de două puncte pentru perioada 8-22 iulie (plus interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători). Tot în respectiva dată este termen pentru “executare drepturi financiare” în cazul fostul antrenor Valentin Eugen Sinescu (15 etape în sezonul trecut).

Mai mult, într-o altă ședință, în 27 iulie, a Comisiei de Disciplină și Etică, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost amendat cu 3000 de lei și are termen până în 24 august să prezinte dovada plății obligațiilor către Viorel Cristian Codrea (component al formației în sezonul trecut).

Citește și: Lovitură dură pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia – depunctată cu 10 puncte din cauza datoriilor către Giurgiu și Bicheși!!!

Gluma se îngroașă, bulgărele se răstogolește periculos, întrucât conform Regulamentului Disciplinar, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, calculate de la data expirării termenului de grație, echipei i se va scădea câte două puncte pentru fiecare memoriu. Mai precis, sancțiunile vor curge în continuare, vezi Gaz Metan Mediaș sau Academica Clinceni, în ediția precedentă a Ligii 1, iar gruparea din Cetatea Marii Uniri riscă, dacă nu pălătește în scurt timp, să înceapă viitoarea ediție cu un pasiv greu de surmontat (surse din club susțin că dacă în viitorul apropiat se vor achita datoriile către cei 3 mai sus amintiți, depunctarea poate fi redusă considerabil, pe baza unui recurs și a interpretării regulamentelor)! Sezonul precedent Astra Giurgiu, campioană a României în 2016, proaspăt retrogradată din Liga 1, a început campionatul pe a doua scenă cu -20 de puncte (probleme financiare) și l-a încheiat tot cu minus (un punct).

Pe de altă parte, sunt prevăzute două jocuri de verificare, cu Performanța Ighiu (sâmbătă, 6 august) și Metalurgistul Cugir (sâmbătă, 13 august), ambele în deplasare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea