AFC Micești a dat lovitura în „Mica Romă” furnizând surpriza rundei! Performanța Ighiu și Viitorul Sântimbru – victorii nete

Surpriză de proporții în “Mica Romă”, unde AFC Micești a realizat prima victorie externă grație dublei reușite de Tripșa, învingând CIL Blaj într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii a 4-a. Un meci încins, terminat de gazde cu doi oameni mai puțin pe teren, blăjenii acuzând maniera de arbitraj a centralului C. Aron. CIL Blaj este la al 4-lea meci fără succes, înregistrând al doilea insucces consecutiv pe teren propriu. În alte două partide, victorii concludente pentru Performanța Ighiu și Viitorul Sântimbru.

Viitorul Sântimbru – Navobi Alba Iulia 7-1 (2-0)

ELIT

Marcatori: Oană (25), Voicu (36), D. Hulea (48, penalty), Lupea (58, 75, 77), Al. Stan (68), respectiv L. Scrob (90+2).

În disputa formațiilor ce împart arena din Galtiu, amfitrionii au câștigat fără mari emoții, diferența de pe tabelă crescând după pauză (la 0-5, oaspeții au avut o bară prin L. Scrob). “Lanterna roșie” a marcat golul de onoare în prelungiri, iar Viitorul Sântimbru a reușit cel mai clar succes stagional, cu Denis Hulea printre cei mai buni marcatori (fundașul a împlinit 20 de ani).

CIL Blaj – AFC Micești 1-2 (0-0)

Marcatori: Comănici (79), respectiv Tripșa (68, 90, penalty). *Două eliminări în tabăra gazdelor H. Popa (36) și S. Pintea (89).

Amfitrionii au avut și ghinion, în condițiile în care au trimis de trei ori mingea în bară.

Performanța Ighiu – CS Zlatna 3-0 (0-0)

Marcatori: S. Turuș (47), P. Lazăr (50), D. Dup (57) *În minutul 3, A. Cîmpean (CS Zlatna) a ratat un penalty.

O întâlnire interesantă, ce a debutat cu un penalty ratat de Alin Cîmpean, în minutul 3, golgheterului Ligii a 4-a din ediția trecută șutând în bară din punctul cu var, un moment important al jocului. Amftrionii au egalat scorul la bare prin S. Turuș (31) atacantul revanșându-se după pauză, când a deschis scorul. Ighienii s-au dezlănțuit, au majorat imediat avantajul, până la un scor de neprezentare, marcând de trei ori în 10 minute, realizând a 5-a victorie consecutivă (un singur gol primit în aceste jocuri). Performanța amenință liderul, pe terenul căruia dispută etapa viitoare un derby al primelor clasate. Duelul foștilor antrenori uniriști Adorian Himcinschi și Marcel Rusu a fost tranșat de ighieni, în vreme ce CS Zlatna nu se regăsește, cu al doilea eșec la rând sub comanda lui Marcel Rusu și o serie de 5 meciuri fără victorie (un singur punct cucerit)

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...