Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

AFC Micești a dat lovitura în „Mica Romă” furnizând surpriza rundei! Performanța Ighiu și Viitorul Sântimbru – victorii nete

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surpriză de proporții în “Mica Romă”, unde AFC Micești a realizat prima victorie externă grație dublei reușite de Tripșa, învingând CIL Blaj într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii a 4-a. Un meci încins, terminat de gazde cu doi oameni mai puțin pe teren, blăjenii acuzând maniera de arbitraj a centralului C. Aron. CIL Blaj este la al 4-lea meci fără succes, înregistrând al doilea insucces consecutiv pe teren propriu. În alte două partide, victorii concludente pentru Performanța Ighiu și Viitorul Sântimbru.

Viitorul Sântimbru – Navobi Alba Iulia 7-1 (2-0)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Marcatori: Oană (25), Voicu (36), D. Hulea (48, penalty), Lupea (58, 75, 77), Al. Stan (68), respectiv L. Scrob (90+2).

În disputa formațiilor ce împart arena din Galtiu, amfitrionii au câștigat fără mari emoții, diferența de pe tabelă crescând după pauză (la 0-5, oaspeții au avut o bară prin L. Scrob). “Lanterna roșie” a marcat golul de onoare în prelungiri, iar Viitorul Sântimbru a reușit cel mai clar succes stagional, cu Denis Hulea printre cei mai buni marcatori (fundașul a împlinit 20 de ani).

CIL Blaj – AFC Micești 1-2 (0-0)

Marcatori: Comănici (79), respectiv Tripșa (68, 90, penalty). *Două eliminări în tabăra gazdelor H. Popa (36) și S. Pintea (89).

Amfitrionii au avut și ghinion, în condițiile în care au trimis de trei ori mingea în bară.

Performanța Ighiu – CS Zlatna 3-0 (0-0)

Marcatori: S. Turuș (47), P. Lazăr (50), D. Dup (57) *În minutul 3, A. Cîmpean (CS Zlatna) a ratat un penalty.

O întâlnire interesantă, ce a debutat cu un penalty ratat de Alin Cîmpean, în minutul 3, golgheterului Ligii a 4-a din ediția trecută șutând în bară din punctul cu var, un moment important al jocului. Amftrionii au egalat scorul la bare prin S. Turuș (31) atacantul revanșându-se după pauză, când a deschis scorul. Ighienii s-au dezlănțuit, au majorat imediat avantajul, până la un scor de neprezentare, marcând de trei ori în 10 minute, realizând a 5-a victorie consecutivă (un singur gol primit în aceste jocuri). Performanța amenință liderul, pe terenul căruia dispută etapa viitoare un derby al primelor clasate. Duelul foștilor antrenori uniriști Adorian Himcinschi și Marcel Rusu a fost tranșat de ighieni, în vreme ce CS Zlatna nu se regăsește, cu al doilea eșec la rând sub comanda lui Marcel Rusu și o serie de 5 meciuri fără victorie (un singur punct cucerit)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea