Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Adrian Pascal, din nou la antrenamente la FC Unirea Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a pleca la FCM Tg. Mureş, portarul aşteaptă să devină liber de contract

Modalitatea intempestivă în care portarul hunedorean Adrian Pascal s-a despărţit joia trecută de FC Unirea Alba Iulia a complicat foarte mult înregimentarea sa rapidă de fosta prim-divizionară FCM Tg. Mureş. Fostul căpitan unirist a părăsit echipa „alb-negrilor” cu numai 48 de ore înaintea startului stagional, după un episod tensionat, dar de luni Pascal a revenit la Alba Iulia şi se pregăteşte separat de echipa lui Gherman.
Cele două cluburi au trecut la negocieri directe, iar Alba a solicitat suma de 10.000 euro pentru a-i acorda dezlegarea, iar mureşenii au refuzat propunerea, considerată exagerată. „Au apărut dificultăţi şi în consecinţă m-am întors la Unirea şi deocamdată mă pregătesc separat, aşa cum au decis conducătorii. Marţi (n.r. – ieri), cazul se va judeca la Comisia Pentru Statutul Jucătorului şi trebuie să aştept să devin liber. Dacă nu sunt lăsat să plec, atunci eu aş vrea să continui la Alba Iulia”, a spus Pascal, cel mai bun echipier unirist în stagiunea anterioară. Acesta a semnat un contract nou cu gruparea albaiuliană, actele n-au fost înregistrate la FRF, a existat acel episod ciudat şi goalkeeperul a ajuns implicit în mijlocul unei telenovele. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea