Adrian Cernat, câştigătorul concursului organizat de Ziua Îndrăgostiţilor pe Facebook

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Se spune că iubirea este arhitectul universului, că e un privilegiu care unicizează omul între creaţiile dumnezeirii, sau că iubirea e un sentiment nedefinit, care pur şi simplu face lumea mai bună… Oricum ar fi definită, dragostea merită însufleţită. Iar prima ocazie din an este Valentine’s Day, sărbătoarea tinerilor îndrăgostiţi, sărbătoarea albaiulienilor fericiţi.
Timp de 10 zile, prietenii online ai Primăriei Municipiului Alba Iulia au avut ocazia să-şi surprindă iubirea în forma cea mai originală, să-şi traducă dragostea printr-o poză unică pe care să o posteze pe pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia. Nu le-a mai rămas decât să strângă cât mai multe like-uri, pentru a câştiga un week-end în doi de Ziua Îndrăgostiţilor, dar şi poza iubirii lor, mare cât un bloc, afişată în mijlocul oraşului. 13 perechi s-au duelat aprig în link-uri şi în like-uri, până la sfârşitul zilei de 10 februarie. Printre participanţi s-a aflat şi o tânără care-şi dorea afişată în oraş o fotografie cu ea şi celebrul Ştefan Stan – Vocea României.
La final, poza cea mai apreciată a fost cea postată de Adrian Cernat, care a obţinut 732 de voturi, pe locul doi s-a clasat Andreea Vaida a cărei fotografie a fost considerată câştigătoare de 619 internauţi, iar locul trei a fost ocupat de Iulian Ţepeş cu 458 de like-uri.
Poza câştigătorilor va fi afişată de către administraţia locală într-o zonă cu trafic intens a municipiului şi va putea fi admirată până la Dragobete. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Club Stage. (N.L.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419